Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
Kamionë LEHTA-DETYR

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • GVW 3.5 / 4.5 / 6 / 7.5 / 9.0 / 12 / 14T
 • Trupi 1730/1880/2060
 • Frenim Hidraulike / Ajrore
 • Baza e rrotave 2490-5200
 • Kabina 1880/2060
 • Lloji i kabinës Një / Dy / Rresht gjysmë
 • Motori ISF2.8 / ISF3.8
 • Kutia e marsheve ZF
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Pranimi i Tregut të Lartë miqësor me buxhetin

Motori Cummins
Ndërprerësi me shumë status “E • S • P”
Trup i ngurtë i përparuar dhe peshë e zvogëluar
Formacione të ndryshme për aplikacione

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

20190131103446_product_35_606420055

Motori me naftë ISF 2.8 ofron inxhinierinë e përparuar termike, integrimin elektronik, sistemin e karburantit me presion të lartë hekurudhor të përbashkët dhe karikuesin turbo, i cili është ideal për aplikime të automjeteve të lehta komerciale.

FUQIA: 107 - 160 kf

TORQI: 206 - 265 ft-lb

CERTIFIKIMI: EURO 3

Motori me naftë ISF 2.8 ofron inxhinierinë e përparuar termike, integrimin elektronik, sistemin e karburantit me presion të lartë hekurudhor të përbashkët dhe karikuesin turbo, i cili është ideal për aplikime të automjeteve të lehta komerciale.

FUQIA: 141 - 168 kf

RRETHI: 331 - 442 ft-lb

CERTIFIKIMI: EURO 3

Transmetimi ZF 6S 500, me peshë të lehtë, strehim alumini, raporti i optimizuar i ingranazheve për konsum të ulët të karburantit, emetim i ulët i zhurmës përmes ingranazheve të helikuara të optimizuara, sistemi i bashkimit për të parandaluar ndërrimet e gabuara

Çift rrotullues i hyrjes: maksimum 500N · m

Diapazoni i Raportit të Shpejtësisë: 7.94

Pesha: 90 kg

ME E SIGURT

SIGURIA AKTIVE DHE PASIVE

Në situatën emergjente 80 km / orë, kompensimi i frenave prej vetëm 0.8m. Siguria e përplasjes së automjetit plotëson kërkesat rregullatore të ECE R29.

DRL

DRL

Radari i kundërt

Radari i kundërt

LDWS

SIGURIA AKTIVE DHE PASIVE

Në situatën emergjente 80 km / orë, kompensimi i frenave prej vetëm 0.8m. Siguria e përplasjes së automjetit plotëson kërkesat rregullatore të ECE R29.

DRL

DRL

Radari i kundërt

Radari i kundërt

LDWS

E BESUESHME

AUMARK S përjeton 1.6 Milion km Test Rrugor dhe teste të larmishme të kushteve të punës, duke përfshirë testimin e qëndrueshmërisë, testin e besueshmërisë, testin e stabilitetit, testimin e temperaturës së ulët-të ulët, testimin e malësisë etj

Hapni derën në kënde të ndryshme

Ndihmoni përdoruesit të mirëmbahen më mirë

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara