Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
Kamionë LEHTA-DETYR

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

  • Platformë 1.5-4.0T
  • Kabina Një / një rresht e gjysmë
  • Baza e rrotave 2800-4700
  • Pesha e frenimit 2035-4830
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

  • E jashtme
  • Brendshme
  • Fuqia
  • Siguria
  • Performanca

EFIKASITETI SUPER

RREGULLAT E Mesme LDT Zotohen për progres teknik për të promovuar azhurnimin e LDT KINEZE Plotësoni nevojat e logjistikës midis qytetit, periferisë dhe distancave të shkurtra, Dizajn për grupin e përdoruesve me nevoja më të larta ekonomike.

Llambë
Pasqyrë e pasme
Drita e pasme normale
Fshirëse xhamash

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Motori me performancë të lartë mund të prodhojë energji bujare, dhe kutia e shpejtësisë ZF ndizet lirshëm, energjia kinetike shpërthen menjëherë.

Foton Green Power

Motori i serisë BJ493

Zhvendosja: 2.771L

Fuqia: 57kw-68kw

Çift rrotullues maksimal: 202N.m / r / min

Çift rrotullues LOVOL Powerax: 202N.m / r

Motori i Serisë Phaser

Zhvendosja: 3.99L

Fuqia: 81kw-101kw

Çift rrotullues maksimal: 445N.m / r / min

ME E SIGURT

Kornizë kamioni e përforcuar

Kulmi i fortë dhe ulëset ergonomike

Testet e kompresimit të kulmit konfirmuan se çatia mund të përballojë forca të konsiderueshme. Siguria dhe komoditeti i drejtuesit janë të pranishme në kabinën me ulëse të rehatshme dhe rripa sigurie me cilësi të lartë.

ABS

Pajisjet opsionale ABS rrit performancën e sigurisë.

Kornizë kamioni e përforcuar

Korniza e kamionit përbëhet nga korniza plotësisht e gozhduar me trarë të përforcuar.

Kornizë kamioni e përforcuar

Kulmi i fortë dhe ulëset ergonomike

Testet e kompresimit të kulmit konfirmuan se çatia mund të përballojë forca të konsiderueshme. Siguria dhe komoditeti i drejtuesit janë të pranishme në kabinën me ulëse të rehatshme dhe rripa sigurie me cilësi të lartë.

ABS

Pajisjet opsionale ABS rrit performancën e sigurisë.

Kornizë kamioni e përforcuar

Korniza e kamionit përbëhet nga korniza plotësisht e gozhduar me trarë të përforcuar.

E BESUESHME

Pranvera e fletëve të pasme: Deri në 17 burime gjethesh të pasme, numri më i madh midis produkteve të ngjashme, mbajtja më e mirë e ngarkesës

Shasia aplikon çelik me forcë të lartë, bosht lëvizës me dy seksione dhe më pak dizajn të pranverës, duke mbajtur më shumë gunga. Vrimat standarde, krahu i sipërm pa dizajn gozhdë, modifikim më i lehtë.

Boshti i pasëm i teknologjisë Isuzu: Pesha e lehtë, ngurtësi dhe forcë e mirë, ngarkesë e lartë, frenim i butë

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara