Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
20190108155046_banner_35_6117080

BASHKPUNIMI

RASTI M B I MIR

Histori rastesh të bashkëpunimit të klientëve Foton dhe ndërkombëtarë në fushat e infrastrukturës, konferencës, funksionimit të qytetit etj.

Të gjitha

Projekti Pakistan KKH (Autostrada Karakoram)

Projekti i autostradës Senegal Thies-Touba

Hekurudha standarde e matësit standard Mombasa – Nairobi

Dorëzimi i kamionëve Mixer Meksikë

Shërbimi Foton Motor për Lojërat Olimpike 2008

Automjetet zyrtare për Takimin e Tretë të Zyrtarëve të Lartë të APEC 2014

Më shumë