Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
20190108172908_banner_35_6462180

Karriera

Mirësevini të bashkoheni në Foton

Foton ka mbi 1.000 shpërndarës jashtë shtetit në të gjithë botën. Produktet dhe shërbimet e tij ishin shtrirë në mbi 110 vende në të gjithë botën. Foton ka pesë baza prodhimi në Kinë, Indi, Brazil, Rusi dhe Tajlandë dhe ka ngritur kompani tregtimi në Indi, Brazil, Rusi, Algjeri, Kenia, Vietnam, Indonezi dhe Australi, me produktet e tij që eksportohen në më shumë se 110 vende dhe rajoneve. Aktualisht, ajo ka nisur 34 projekte jashtë KD dhe 30 prej tyre janë vënë në veprim.

BASHKOHUI FOTON Q Y DO T AC FITONI

Hapësirë ​​më e gjerë për zhvillim personal duke qenë plotësisht përgjegjës dhe ose duke marrë pjesë në zhvillimin, funksionimin dhe menaxhimin e tregut lokal

Përvoja e bashkëpunimit në ekipin ndër-kulturor

Përvoja e trajnimit dhe shkëmbimit në Kinë

MUNDËSI PUNE

Kërkoni mundësi

Menaxhimi i marketingut

Menaxheri i rrjetit të tregtarëve / Menaxheri i shitjeve të Flotës

Mundësitë e aplikimit

Tregjet dhe produktet

Menaxheri i markës / Menaxheri i produktit

Mundësitë e aplikimit

Shërbimi dhe Aksesorët

Menaxheri i shërbimit pas shitjes Menaxheri i pjesëve rezervë

Mundësitë e aplikimit

Menaxhimi i Operacioneve

Burimet Njerëzore / Kontabiliteti

Mundësitë e aplikimit

MUNDSIT L E FUNDIT

Bashkohu me ne

DATA TITULLI DEPARTAMENTI
2019/01/15 Menaxheri i rrjetit të tregtarëve Menaxhimi i marketingut
2019/01/02 Menaxheri i produktit Tregjet dhe produktet

TRAJNIMI I TALENTEVE

Kolegji i Studimeve Ndërkombëtare Foton

Për t'iu përshtatur promovimit dhe zhvillimit të thelluar të biznesit në të gjithë botën, FOTON ka themeluar një Shkollë Ndërkombëtare të Universitetit FOTON, duke shërbyer si një platformë e trajnimit të aftësive të biznesit ndërkombëtar për të dy punonjësit kinezë dhe të huaj. Sistemi i plotë ndërkombëtar i trajnimit të talenteve i mundëson FOTON të trajnojë dhe ndërtojë një ekip ndërkombëtar të marketingut që kupton produktet dhe marketingun dhe i kushton rëndësi shërbimit. Ne ofrojmë projekte të posaçme trajnimi për talentet lokale. Punonjësit e shquar kanë një shans për të ardhur në Kinë për kurse trajnimi profesional çdo vit, për t'iu afruar FOTON dhe për të kuptuar kulturën kineze.