Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
Kamionë të mesëm dhe të rëndë

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

  • Stili i vozitjes 6 * 4 8 * 4
  • GVW / GCW 55T / 80T
  • Shpejtesi maksimale 85/95 km / orë
  • Motori Cummins
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

  • E jashtme
  • Brendshme
  • Fuqia
  • Siguria
  • Performanca

EFIKASITETI SUPER

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

ME E SIGURT

E BESUESHME

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara