Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
BUS & TRAJNER

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Dimensioni i përgjithshëm 12000 * 2550 * 3100/3250 (Për C12)
 • Baza e rrotave 5900
 • Pesha e frenimit 12T
 • GVW 18T
 • Kapaciteti i pasagjerëve / ulëseve 92 / 24-46
 • Struktura e trupit Monokok / Gjysmë monokok
 • Struktura e dyshemesë Hyrja e ulët / dyshemeja e ulët / Dy hapa
 • Konfigurimi i derës Dera e dy krahëve me dy lëvizje
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Me përparësi të jashtëzakonshme si efikasiteti, kursimi i energjisë, komoditeti dhe siguria, ai luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e transportit publik në qytetet e zhvilluara dhe promovimin e automjeteve miqësore me mjedisin, duke përmbushur nevojat operacionale të operatorëve të ndryshëm.

Dera e përparme
Cilindër NG
Ramp manual

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Duke zgjedhur autobusët Foton, ju zgjidhni një transport publik inteligjent. Nga mëngjesi herët deri në mbrëmje, çdo autobus i Foton mund të drejtojë shërbime të plota, në çdo itinerar. Ju ofron fleksibilitetin e fundit në mënyrën më të mirë të mundshme.

Motori i optimizuar

Kjo seri përputhet me motorët që plotësojnë standardin EURO II me standardin EURO V;

Motori dizel / NG janë në dispozicion

Transmetime të shumëfishta

Kjo seri përputhet me transmetim të ndryshëm duke filluar nga transmetimi manual te transmetimi automatik;

Përfshirë transmetimin ZF AllisionVoith Diwa.

ME E SIGURT

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

Ndarja e motorit është e pajisur me alarm të temperaturës për monitorim në kohë reale dhe pajisje vetë-shuarje për monitorim të realizuar në kohë reale; Materialet rezistente ndaj flakës dhe materialet rezistente ndaj flakës së gradës A me performancë më të mirë të sigurisë përdoren rreth burimit të ngrohjes.

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

Ndarja e motorit është e pajisur me alarm të temperaturës për monitorim në kohë reale dhe pajisje vetë-shuarje për monitorim të realizuar në kohë reale; Materialet rezistente ndaj flakës dhe materialet rezistente ndaj flakës së gradës A me performancë më të mirë të sigurisë përdoren rreth burimit të ngrohjes.

E BESUESHME

Në vitin 2017, Foton AUV ka dorëzuar 1000 autobusë me energji të pastër në kompaninë e autobusëve Yangon në Birmani, duke përmbushur porosinë më të madhe në industrinë e autobusëve në Kinë.

Foton është i pajisur me stola provë profesionale dhe pistë të larmishëm provash për të garantuar besueshmërinë dhe efikasitetin e pajisjeve dhe sistemeve me të cilat është i pajisur autobusi Foton. Me strukturë të ngurtë dhe të fortë, autobusi Foton përballon përplasjet anash dhe kokë më kokë, si dhe parandalon hedhjen anash të anës. Para se të hyjnë në shërbim, ata i nënshtrohen testimit dhe verifikimit të rreptë.

Autobusët Foton kalojnë nëpër provën rigoroze të zbulimit të automjetit dhe testit të rrokullisjes mbi 100 mijë kilometra në gjendje të llojeve të ndryshme të rrugëve dhe nën kushtet më të vështira të motit si temperatura e lartë, temperatura e ulët dhe presioni i ulët.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara