Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
BUS & TRAJNER

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Dimensioni i përgjithshëm 7300 * 2230 * 3030 (me A / C)
 • Baza e rrotave 4000
 • Pesha e frenimit 6T
 • GVW 8.5T
 • Kapaciteti i ulëseve 21 + 1/23 + 1/25 + 1/28 + 1
 • Struktura e trupit Gjysmë monokok
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Foton H7 i ri kombinon funksionalitetin e lartë me komoditetin dhe cilësinë e zërit me siguri të shkëlqyeshme. Shumë theks është vënë jo vetëm në modelin e tij aerodinamik dhe karakteristikat e jashtëzakonshme të vozitjes, por gjithashtu veçanërisht në konsumin e tij efikas të karburantit dhe kostot e ulëta të ciklit të jetës.

Drita e dritës
Pjesa e poshtme
Drita e pasme
Pjesa e transmetimit

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Me teknika të përparuara të fuqisë së integruar dhe aftësi të maturuar R&D, autobusi i serisë Foton 7M zotëron një sistem të shkëlqyeshëm të fuqisë, duke shfaqur performancë të rritur të motorit dhe konsum më të ulët.

Motori Cummins

Performanca e jashtëzakonshme e fillimit, veçanërisht në temperaturën ultralow, -40ºC;

Dridhje më e ulët, zhurmë më e ulët për ngasje më komode, 7% më e ulët se produktet e tjera konkurruese;

Pesha arrin vetëm 340 kg, 15% -60% më e lehtë se produktet e tjera konkurruese;

Prodhimi për litër afrohet 33.2kW / L, 10-35% më i lartë se produktet e tjera konkurruese;

Çift rrotullues maksimal arrin 600NM, i bërë mirë në ngjitjen e pjerrësisë.

Transmisioni ZF

Strehim alumini me peshë të lehtë;

Emetim i ulët i zhurmës përmes ingranazheve helmuese të optimizuara;

Sinkronizuesit pa mirëmbajtje gjatë gjithë jetës së transmetimit të plotë;

Në dispozicion është mbushja e vajit gjatë gjithë jetës

Boshti FS

Strehim boshti me përpunim të veçantë, ngurtësi të mirë dhe forcë të lartë;

Makinë për reduktimin përfundimtar me strukturë kompakte, ingranazh me forcë të lartë dhe një kondicion të mirë lubrifikimi;

Zhurmë e ulët dhe efikasitet i lartë i transmetimit, duke siguruar komoditetin dhe ekonominë e automjetit.

Bazuar në teknikat e pjekura të shasisë së kamionëve Foton, autobusi Foton ka bërë përsosjen e shasisë për përputhjen e përsosur të strukturës së autobusit:

Besueshmëria u rrit me 30% Gjerësia e kornizës së shasisë, shumë më e qëndrueshme Koeficienti i sigurisë promovohet shumë Fitoni pranim të gjerë në tregjet globale.

ME E SIGURT

Frenim pneumatik

Frena e diskut e përparme dhe frenimi i daulles së pasme

Performancë e mirë e shpërndarjes së nxehtësisë, përmirësimi i stabilitetit dhe efikasitetit të frenimit të sistemit të frenimit Struktura e thjeshtë dhe recesioni termik dhe rikuperimi i mirë frenimi i qëndrueshëm me siguri të lartë, konsum të ulët të energjisë, jetë të gjatë shërbimi

ESC

LDWS

Sistemi i paralajmërimit të largimit nga korsia (LDWS) Sistemi që paralajmëron shoferin kur automjeti fillon një nisje të paqëllimshme të korsisë

Frenim pneumatik

Frena e diskut e përparme dhe frenimi i daulles së pasme

Performancë e mirë e shpërndarjes së nxehtësisë, përmirësimi i stabilitetit dhe efikasitetit të frenimit të sistemit të frenimit Struktura e thjeshtë dhe recesioni termik dhe rikuperimi i mirë frenimi i qëndrueshëm me siguri të lartë, konsum të ulët të energjisë, jetë të gjatë shërbimi

ESC

LDWS

Sistemi i paralajmërimit të largimit nga korsia (LDWS) Sistemi që paralajmëron shoferin kur automjeti fillon një nisje të paqëllimshme të korsisë

E BESUESHME

20190402175046_product_35_14103055

Foton zotëron linja kombëtare të nivelit standard të dixhitalizimit, pajisjes së provës së shpejtësisë, shtratit të provës së rrëshqitjes anësore, ngarkesës boshtore, shtratit të provës ABS, sistemit të zbulimit të provës së frenave dhe të tjerëve, Sigurimin e çertifikimit dhe akreditimit nga TUV Rheinland gjerman dhe laboratorit kombëtar CNAS

Produktet Foton kalojnë nëpër provën rigoroze të zbulimit të automjetit dhe testit të rrokullisjes mbi 100 mijë kilometra në gjendje të llojeve të ndryshme të rrugëve dhe nën kushtet më të vështira të motit si temperatura e lartë, temperatura e ulët dhe presioni i ulët.

Foton është i pajisur me stola provë profesionale dhe pistë të larmishëm provash për të garantuar besueshmërinë dhe efikasitetin e pajisjeve dhe sistemeve me të cilat është i pajisur autobusi Foton. Me strukturë të ngurtë dhe të fortë, autobusi Foton përballon përplasjet anash dhe kokë më kokë, si dhe parandalon hedhjen anash të anës. Para se të hyjnë në shërbim, ata i nënshtrohen testimit dhe verifikimit të rreptë.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara