Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
BUS & TRAJNER

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Dimensioni i përgjithshëm 6530 * 2230 * 2800
 • Baza e rrotave 3900
 • Pesha e frenimit 5.9 / 6.2T
 • GVW 8.5T
 • Kapaciteti i pasagjerëve / ulëseve 36 / 11-17
 • Dera e pasagjerit Një derë e lëkundshme
 • Struktura e trupit Monokok, me hyrje të ulët / me dy hapa
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Autobusi i qytetit Foton C6 EV mishëron një koncept autobusi "mikro-qarkullues" që shkurton një shifër të mirë në rrugët urbane midis blloqeve të qytetit ose komuniteteve, duke zgjidhur problemin e transportit të banorëve të miljes së fundit. Me dizajn roman dhe unik, ai paraqet thjeshtësi dhe afinitet, duke udhëhequr modën e autobusit "mikro-qarkullues".

Muri i përparmë
Muri i pasëm
Drita e përparme
Paketa e Baterive

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Autobusi i qytetit Foton C6 EV mishëron një koncept autobusi "mikro-qarkullues" që shkurton një shifër të mirë në rrugët urbane midis blloqeve të qytetit ose komuniteteve, duke zgjidhur problemin e transportit të banorëve urbanë të "miljes së fundit", duke realizuar lidhje pa ndërprerje midis stacionit hekurudhor dhe komuniteti, rruga arteriale dhe bashkësia. Me dizajn roman dhe unik, ai paraqet thjeshtësi dhe afinitet, duke udhëhequr modën e autobusit "mikro-qarkullues".

Motor magnetik i përhershëm

E pajisur me sistem të përparuar të kontrollit të automjeteve autonome, me vite funksionimi komercial.

Mundësia e karikimit

me kohë karikimi 12 deri në 15 minuta çdo herë, dhe distanca e ngasjes së çdo ngarkese arrin më shumë se 150 km, duke kursyer koston e karburantit deri në 80,000 RMB çdo vit.

ME E SIGURT

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

E BESUESHME

Foton Ndihmon operatorët të bëjnë planin optimal të operimit përmes mënyrave të analizës së ciklit të funksionimit të Automjetit dhe analizës së burimeve të ndërtimit të Infrastrukturës, përfshirë faktorët e detajuar në vijim: mënyra e autobusit, mënyra e karikimit, kostoja për njësi, kilometrazhi / ditë, etj.

Foton u ofron operatorëve planifikim të optimizuar të linjës duke iu referuar mënyrave të funksionimit të automjeteve, të tilla si qyteti i mesëm i vogël.

Përmes operacionit të demonstrimit të automjetit, trajnimit të personelit, udhëzimeve të funksionimit të ekipit, Foton synon të paraqesë sugjerime dhe zgjidhje specifike për operatorët. Udhëzime për funksionimin e ekipit: Plani i ndërtimit të stacionit të ndaluar; Trajnimi i menaxhimit të flotës, duke përfshirë mirëmbajtjen periodike të automjetit; Menaxhimi i konsumit të energjisë; Trajnimi për caktimin e automjeteve, të tilla si frekuenca e nisjes; plani i ndërrimeve të shkallëzuara & caktimi i automjeteve në distancë. Operacioni demonstrues: Analiza e kërkesave të operatorëve; Planifikimi i zgjidhjeve të produkteve; Operacioni i mostrës dhe demonstrimit; Monitorimi dhe analizimi i të dhënave; Zgjidhjet përfundimtare të optimizuara. Trajnimi i personelit: Trajnimi i njohurive themelore NEV; Riparimi dhe mirëmbajtja & trajnimi për diagnostikimin e defekteve; Trajnimi i aftësive për shofer.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara