Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
BUS & TRAJNER

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Dimensioni i përgjithshëm 8540 * 2450 * 3000/3100
 • Baza e rrotave 4450
 • Pesha e frenimit 9.15T
 • GVW 13.7T
 • Kapaciteti i pasagjerëve / ulëseve 56-67 / 12-31
 • Struktura e trupit Monokok, me hyrje të ulët / me dy hapa
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Kombinimi i fleksibilitetit, lehtësisë së hyrjes dhe organizimit hapësinor të brendshëm, me emision zero, përcaktojnë ADN-në e këtij autobusi të ri. Autobusi i qytetit Foton C8L EV plotëson lloje të ndryshme të nevojave të transportit për linjat e degëve të qytetit dhe transportin ndërurban.

Dera e përparme
Pikat e karikimit
Kamera kthyese
Paketa e Baterive

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Kombinimi i fleksibilitetit, lehtësisë së hyrjes dhe organizimit hapësinor të brendshëm, me emision zero, përcaktojnë ADN-në e këtij autobusi të ri. Autobusi i qytetit Foton C8L EV plotëson lloje të ndryshme të nevojave të transportit për linjat e degëve të qytetit dhe transportin ndërurban. Duke nënvizuar stilin minimalist estetik pa shumë zbukurime, ai krijon një identitet dhe një imazh që njihen lehtësisht nga përdoruesit.

motor sinkron i magnetit të përhershëm

E pajisur me sistem të përparuar të kontrollit të automjeteve autonome, me vite funksionimi komercial, shkalla e frekuentimit është më e lartë.

Shtrirja kompakte e strukturës së energjisë

me një kilometrazh operacioni 80-120 kilometra me një ngarkesë të plotë, dhe vetëm 2-3 herë karikim në ditë, si dhe jetëgjatësi të baterisë 8-10 vjet.

Mundësia e karikimit

përmbushjen e llojeve të ndryshme të nevojave të transportit për linjat e degëve të qytetit dhe transportin ndërurban.

Sistemi i ftohjes me kontroll të temperaturës

Realizimi i rregullimit inteligjent të shpejtësisë bazuar në kërkesën e rrezatimit për të arritur efikasitet të lartë dhe kursim të energjisë.

ME E SIGURT

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

E BESUESHME

GPS i kombinuar me terminalin e monitorimit të videos siguron që personeli i menaxhimit të monitorojë vendndodhjen e automjetit dhe statusin e brendshëm të autobusit dhe menjëherë të përballojë çështjet, si tejkalimi i shpejtësisë së automjetit ose mosmarrëveshjet e shoferit nga intercom zëri

Sistemi përmban një arkitekturë hierarkike të dizajnit të shpërndarë dhe menaxhimit të centralizuar, duke realizuar ndarjen e informacionit midis stacionit dhe automjetit dhe duke rritur disponueshmërinë e burimeve ekzistuese

Sistemi i administrimit në bord — iTink, me produkte inteligjente të mbrojtjes së mjedisit, mbështetje inteligjente të funksionimit dhe shërbim të humanizuar, duke krijuar një platformë të integruar menaxhimi për njerëz, makina dhe rrugë

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara