Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
BUS & TRAJNER

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Dimensioni i përgjithshëm 12000 * 2550 * 3100/3250 (Për C12)
 • Baza e rrotave 5900
 • Pesha e frenimit 12.7 / 12.9T
 • GVW 18T
 • Kapaciteti i pasagjerëve / ulëseve 76-82 / 23-43
 • Dera e pasagjerit 2 dyer me krah të dyfishtë në lëvizje
 • Struktura e trupit Monokok Hyrja e ulët / dyshemeja e ulët
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Me përparësi të jashtëzakonshme si efikasiteti, kursimi i energjisë, komoditeti dhe siguria, ai luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e transportit publik në qytetet e zhvilluara dhe promovimin e automjeteve miqësore me mjedisin, duke përmbushur nevojat operacionale të operatorëve të ndryshëm.

Bateria
Pikat e karikimit
Tifozët elektronikë
Muri i përparmë

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Autobusi i qytetit Foton C10 / C12 EV është produkt plotësisht i besueshëm, i sigurt, fitimprurës, duke iu përgjigjur nevojave aktuale dhe të ardhshme të transportit të qytetit. Nga faza e dizajnimit deri te planifikimi, theksi ynë ka qenë gjithmonë në arritjen e efikasitetit sa më të madh të energjisë, rritjen e diapazonit të autobusit dhe optimizimin e menaxhimit të fundit të jetës së tij.

Motor magnetik i përhershëm

E pajisur me sistemin e përparuar të kontrollit të automjeteve autonome, me vite të funksionimit komercial, shkalla e frekuentimit është më e lartë se 98%.

Struktura e pastër drejtuese elektrike

5% më e lartë se produktet e ngjashme në raportin e shfrytëzimit të energjisë;

Trup i lehtë, 5% më i lehtë se produktet e ngjashme.

Modalitete të shumta të karikimit

Mundësi dhe karikim brenda natës, duke realizuar kombinime të shumta konfigurimi për tregje të ndryshme për të përmbushur nevoja të ndryshme operative.

ort

Sistemi automatik i ftohjes për kontrollin e temperaturës

Realizimi i rregullimit inteligjent të shpejtësisë bazuar në kërkesën për rrezatim për të arritur efikasitet të lartë dhe kursim të energjisë (përmirësuar me 5%)

ME E SIGURT

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

Ndarja e motorit është e pajisur me alarm të temperaturës për monitorim në kohë reale dhe pajisje vetë-shuarje për monitorim të realizuar në kohë reale; pllakat e çelikut të murit të zjarrit zbatohen për të garantuar më mirë sigurinë e shoferit dhe pasagjerëve; Materialet rezistente ndaj flakës dhe materialet rezistente ndaj flakës të gradës A me performancë më të mirë të sigurisë përdoren rreth burimit tuaj të ngrohjes.

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

Ndarja e motorit është e pajisur me alarm të temperaturës për monitorim në kohë reale dhe pajisje vetë-shuarje për monitorim të realizuar në kohë reale; pllakat e çelikut të murit të zjarrit zbatohen për të garantuar më mirë sigurinë e shoferit dhe pasagjerëve; Materialet rezistente ndaj flakës dhe materialet rezistente ndaj flakës të gradës A me performancë më të mirë të sigurisë përdoren rreth burimit tuaj të ngrohjes.

E BESUESHME

Foton u ofron operatorëve planifikim të optimizuar të linjës duke iu referuar mënyrave të funksionimit të automjeteve, të tilla si Megalopolis, qyteti i mesëm, qyteti i mesëm i vogël.

Mbështetje teknike: duke marrë në mënyrë gjithëpërfshirëse burimet dhe nevojat e operatorëve në konsideratë, duke kombinuar kostot e infrastrukturës dhe kushtet e produkteve të ndryshme për të ndihmuar klientët të ndërtojnë plane të ndërtimit të infrastrukturës ekonomikisht të mundshme Menaxhimi në distancë: sistemi i menaxhimit në distanca të gjata - iBlue, duke ndihmuar drejtuesit për të realizuar një kontroll inteligjent dhe mbështetjen e operatorëve për të arritur një operacion inteligjent Trajnimi i këshillimit: ndihmimi i operatorëve për të zgjidhur problemet praktike të funksionimit përmes operacionit të demonstrimit të automjeteve, trajnimit të personelit, udhëzimeve të funksionimit të ekipit nga blerja e produktit në funksionimin e mëvonshëm, etj

20190402171127_product_35_226056629Sistemi i menaxhimit në bord — iTink, me produkte inteligjente të mbrojtjes së mjedisit, mbështetje inteligjente të funksionimit dhe shërbim të humanizuar, duke krijuar një platformë të integruar menaxhimi për njerëzit, makinat dhe rrugët.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara