Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
20190131191050_banner_35_939705452

Grupi Motor Foton

Ofrimi i produkteve dhe shërbimeve me vlerë të lartë të shtuar për përdoruesit lokalë dhe implementimi i standardeve kryesore të prodhimit dhe funksionimit të automjeteve në rajone të tjera me biznesin e tyre.

PVIRMBLEDHJE

Bërja e një zhvillimi të shpejtë në biznesin e automjeteve komerciale.

INDUSTRI TREGTARE KRYESORE KINA

Foton Motor Group është themeluar në 28 Gusht 1996 dhe ka selinë në Pekin, Kinë. Me një fushë biznesi që mbulon një seri të plotë të automjeteve komerciale, duke përfshirë kamionë të mesëm dhe të rëndë, kamionë të lehtë, furgona, autobusë kamionçinë dhe automjete makinerish ndërtimore dhe një vëllim prodhimi dhe shitje akumuluese prej rreth 9,000,000 automjetesh. Vlera e markës Foton Motor është vlerësuar rreth 16,6 miliardë dollarë, duke renditur JO. 1 për 13 vjet rresht në fushën e automjeteve tregtare në Kinë.

FOTON GLOBAL

Duke u bërë një prodhues kryesor global i automjeteve komerciale nga globalizimi.

MISIONI & VIZIONI

Që nga themelimi i saj, Foton Motor është përqendruar në ndërtimin e një të ardhmeje plot harmoni të njerëzimit, makinës dhe natyrës.

EMBLEM

imazhi i një diamanti është cituar si prototipi i logos së Foton Motor, ai nënkupton teknologjinë, cilësinë, vlerën e lartë dhe qëndrueshmërinë. Foton "Brilliant Diamond" krahasohet me një diamant ndezës, i cili nënkupton angazhimin e Foton për inovacion teknologjik, kujdesin njerëzor dhe bukurinë e harmonisë.

VIZIONI

Foton Motor do të drejtojë rrugën drejt së ardhmes së lëvizjes, do të krijojë vlera të përjetshme të përsosura dhe të jashtëzakonshme për mirëqenien e klientëve, shoqërisë dhe njerëzimit.

MISIONI

Ne FOTONER gjithmonë synojmë të sfidojmë qëllime të larta, duke kapur mundësi të qëndrueshme zhvillimi, duke rritur standardin tonë për besueshmëri, besueshmëri dhe kënaqësi të klientit, duke drejtuar një jetë moderne përmes një përkushtimi ndaj teknologjisë së integruar.

TEKNOLOGJIA QADNDRON N INT T F ARDHMN

MILESTONET

Duke udhëhequr rrugën drejt një prodhuesi global të automjeteve komerciale.

Biznesi kryesor i automjeteve tregtare të Kinës
Kërcim përpara si një korporatë globale