Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
BUS & TRAJNER

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Dimensioni i përgjithshëm 12000 * 2550 * 3790
 • Baza e rrotave 6000
 • Pesha e frenimit 13T
 • GVW 18T
 • Kapaciteti i ulëseve 32 + 1 + 1/49 + 1 + 1
 • Struktura e trupit Monokok / Gjysmë monokok
 • Standardi i emetimit EURO II - EURO V
 • Ndarja Luagge 10 m3
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Pamja Supreme Muri i përparmë në formë kurore: dizajn elegant dhe elegant, duke shfaqur sjelljen e tij madhështore; Xhami i sipërm i erës: që përmban këndin e shkallës 50 gradë për rezistencë më të ulët të ajrit, domethënës në kursimin e energjisë; Muri anësor: dizajn i efektshëm me tipare dinamike dhe koncize.

Drita e kokës
Llamba e pastrimit
Ndarja
Llamba e pasme

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Motori i artë integrohet me motorin Cummins ISG, transmetimin ZF, tufën SACHS dhe WABCO ABS dhe ESC (opsionale), duke theksuar performancën e shkëlqyeshme dhe shkarkimet më të ulëta.

Motori CUMMINS

Dizajni kryesor i lehtë dhe modular;

Teknologji LBSC;

2000bar teknologji avioni me presion të lartë;

Procesi dhe materialet pioniere të reja.

Transmetimi ZF

Strehim alumini me peshë të lehtë;

Emetim i ulët i zhurmës përmes ingranazheve helmuese të optimizuara;

Sinkronizuesit pa mirëmbajtje gjatë gjithë jetës së transmetimit të plotë;

Në dispozicion është mbushja e vajit gjatë gjithë jetës.

ABS WABCO

Ndihmon për të zgjatur jetën e gomave deri në 10%;

Optimizon kontrollin e rimorkios gjatë manovrave emergjente;

Ndihmon për të shmangur rrëshqitjen dhe thikat e rimorkios gjatë frenimit;

Maksimizon efektivitetin e frenave për të gjithë

Tufë SACHS

Koeficienti i lartë konstant i fërkimit;

Performanca e qetë e angazhimit;

Rezistencë e lartë e nxehtësisë (venitje);

Shkalla e ulët e konsumimit dhe qëndrueshmëria me shpejtësi të lartë;

Asnjë tendencë deformimi;

E përputhshme me mjedisin në prodhim dhe

ME E SIGURT

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

Ndarja e motorit është e pajisur me alarm të temperaturës për monitorim në kohë reale dhe pajisje vetë-shuarje për monitorim të realizuar në kohë reale; Materialet rezistente ndaj flakës dhe materialet rezistente ndaj flakës së gradës A me performancë më të mirë të sigurisë përdoren rreth burimit të ngrohjes.

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

I papërshkueshëm nga zjarri

Ndarja e motorit është e pajisur me alarm të temperaturës për monitorim në kohë reale dhe pajisje vetë-shuarje për monitorim të realizuar në kohë reale; Materialet rezistente ndaj flakës dhe materialet rezistente ndaj flakës së gradës A me performancë më të mirë të sigurisë përdoren rreth burimit të ngrohjes.

E BESUESHME

Autobusët Foton kalojnë nëpër provën rigoroze të zbulimit dhe rrokullisjes së automjeteve mbi 100 mijë kilometra në gjendje të llojeve të ndryshme të rrugëve dhe nën kushtet më të vështira të motit si temperatura e lartë, temperatura e ulët ose presioni i ulët.

Foton zotëron linjat kombëtare të nivelit standard të dixhitalizimit, pajisjes së provës së shpejtësisë, shtratit të provës së rrëshqitjes anësore, ngarkesës së boshtit, shtratit të provës ABS, sistemit të zbulimit të provës së frenave dhe të tjerëve, Sigurimin e çertifikimit dhe akreditimit nga TUV Rheinland gjerman dhe laboratorit kombëtar CNAS.

Me strukturë të fuqishme, autobusët Foton përballojnë përplasjet anash dhe ballë për ballë, si dhe parandalon hedhjen anash të anës. Para se të hyjnë në shërbim, ata i nënshtrohen testimit dhe verifikimit të rreptë.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara