Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
BUS & TRAJNER

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Dimensioni i përgjithshëm 9380 * 2500 * 3400
 • Baza e rrotave 4710
 • Pesha e frenimit 9.8T
 • GVW 13.5T
 • Kapaciteti i ulëseve 39 + 1 + 1/41 + 1 + 1
 • Struktura e trupit Monokok / Gjysmë monokok
 • Standardi i emetimit EURO III - EURO VI
 • Ndarja Luagge 4.5m3
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Paraqitje me vetëbesim. Pamja paraqet modelimin avangardë evropian në harmoni të përsosur me estetikën orientale. Dinamik dhe në modë, modelimi i tij i drejtpërdrejtë i efektshëm dhe përmasat e ekuilibruara shohin që trajneri sjell një prekje të vetëbesimit në rrugë.

Stili i efektshëm
Llamba e kokës
Kornizë elektroplazimi e theksuar në formë krahu
Kombinimi Llambë Bishti LED

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Motori Cummins ISB,

Standardi i emetimit të Euro VI,

përshpejtimin nga zero në 90 mph në 28 sekonda.

Sistem inteligjent ftohjeje

E pajisur me teknikë thelbësore të patentuar - sistem automatik i ftohjes për kontrollimin e temperaturës me 7 tifozë elektronikë.

Vlerësueshmëria e shkëlqyeshme

Shkallëzimi maksimal arrin 30 gradë.

Performancë e jashtëzakonshme në rrugë të ngushtë

Rrezja minimale e kthimit arrin 9.8m.

ME E SIGURT

I papërshkueshëm nga zjarri

Ndarja e motorit është e pajisur me alarm të temperaturës për monitorim në kohë reale dhe pajisje vetë-shuarje për monitorim të realizuar në kohë reale; Materialet rezistente ndaj flakës dhe materialet rezistente ndaj flakës së gradës A me performancë më të mirë të sigurisë përdoren rreth burimit të ngrohjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

I papërshkueshëm nga zjarri

Ndarja e motorit është e pajisur me alarm të temperaturës për monitorim në kohë reale dhe pajisje vetë-shuarje për monitorim të realizuar në kohë reale; Materialet rezistente ndaj flakës dhe materialet rezistente ndaj flakës së gradës A me performancë më të mirë të sigurisë përdoren rreth burimit të ngrohjes.

Rezistent ndaj korrozionit

Teknika e fundit e elektro-veshjes përmirëson shumë performancën anti-korrozive dhe bukurinë afatgjatë të autobusëve.

Provë përplasjeje

Çeliku i aliazhit me rezistencë të lartë aplikohet me forcë më të lartë të dhënies së rritur me 50% sesa ai i çelikut të zakonshëm. Me rezistencë të mirë ndaj motit në temperaturë të ulët dhe strukturë të fortë, ajo siguron sigurinë e ngasjes.

I qëndrueshëm ndaj rrotullimit

Struktura e trupit monokok të tipit demet dhe modeli i lakut të mbyllur, me forcën e përdredhjes të përmirësuar me 50%, i japin shoferit dhe pasagjerëve përvojë më të rehatshme dhe më të sigurt të ngasjes dhe ngasjes.

E BESUESHME

Foton zotëron linja kombëtare të nivelit standard të dixhitalizimit, pajisjes së provës së shpejtësisë, shtratit të provës së rrëshqitjes anësore, ngarkesës boshtore, shtratit të provës ABS, sistemit të zbulimit të provës së frenave dhe të tjerëve, Sigurimin e çertifikimit dhe akreditimit nga TUV Rheinland gjerman dhe laboratorit kombëtar CNAS

Produktet Foton kalojnë nëpër provën rigoroze të zbulimit të automjetit dhe testit të rrokullisjes mbi 100 mijë kilometra në gjendje të llojeve të ndryshme të rrugëve dhe nën kushtet më të vështira të motit si temperatura e lartë, temperatura e ulët dhe presioni i ulët.

iTink, ofruesi kryesor IOV, krijon sistemin inteligjent të menaxhimit që integron funksionimin, menaxhimin dhe shërbimin për ta bërë më të lehtë menaxhimin e flotës. Monitorimi në kohë reale i automjetit GPS mund të marrë informacionin e automjetit për analizën e mëtejshme të gjendjes, të tilla si pozicioni i automjetit, gjendja e konsumit të karburantit, shpejtësia, nxitimi, drejtimi, pista e vrapimit

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara