Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
AUTOMJETE PASIGJINARE

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

  • Taksi Një rresht / Dy rresht
  • Gjatësia 2100/2800
  • Kapaciteti i ngarkimit 1245/995
  • Fuqia 63KW / 64KW
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

  • E jashtme
  • Brendshme
  • Fuqia
  • Siguria
  • Performanca

EFIKASITETI SUPER

• Automjet mallrash profesional, dizajn i ri. • Kamion i vërtetë me kokë të shkurtër mini-kamionçinë. • Shasi e fortë: Longon tub drejtkëndëshe i formuar në mënyrë të integruar, boshti i pasëm i tipit tub të përforcuar, pezullimi i pasëm i pranverës me 5 fletë primar dhe ndihmës i integruar, etj.

Drita e kokës

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

20190226134858_product_35_569170695

Kategoria: 1.2L

Karakteristikat e tipit: 16V + DOHC + MPFI

Bore (mm): 69,7

Goditje (mm): 79

Zhvendosja (L): 1.206

Kategoria: 1.25L

Karakteristikat e tipit: 16V + DOHC + VVT

Bore (mm): 69,8

Goditje (mm): 81.6

Zhvendosja (L): 1.249

Kategoria: 2.0L

Karakteristikat e tipit: VVT + EGR

Bore (mm): 81 × 95,5

Goditje (mm): 88

Zhvendosja (L): 1.968

ME E SIGURT

Projektimi Hyaulic Clutch

I pari që përdor projektin hyaulik të tufës, duke lejuar prodhimin e plotë të automjetit dhe komoditetin e funksionimit, duke mundësuar efikasitet të shkëlqyeshëm ekonomik të karburantit.

Qese ajrore dyshe opsionale

Qese ajrore dyshe opsionale

Struktura e kafazit

Struktura e kafazit, thithja e energjisë në dy faza

ABS I pajisur

ABS e pajisur

Projektimi Hyaulic Clutch

I pari që përdor projektin hyaulik të tufës, duke lejuar prodhimin e plotë të automjetit dhe komoditetin e funksionimit, duke mundësuar efikasitet të shkëlqyeshëm ekonomik të karburantit.

Qese ajrore dyshe opsionale

Qese ajrore dyshe opsionale

Struktura e kafazit

Struktura e kafazit, thithja e energjisë në dy faza

ABS I pajisur

ABS e pajisur

E BESUESHME

Kapaciteti i jashtëzakonshëm i bartjes së ngarkesave (shasi e fortë)

Dizajn profesional

Qëndrueshmëri ultra të gjatë

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara