Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
AUTOMJETE PASIGJINARE

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

  • Lloji i trupit 1640
  • Motori G03-12
  • Lloji i karburantit Benzinë
  • Brenda Madhësisë 2300 * 1450 * 1280
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

  • E jashtme
  • Brendshme
  • Fuqia
  • Siguria
  • Performanca

EFIKASITETI SUPER

• Rrjedhur nga ideja evropiane krijuese, modernizimi i dizajnit dhe pamjes që mishëron sensin e sigurisë • Formimi unik i fytyrës së përparme, duke mundësuar sensin e qëndrueshëm dhe elegant

Grilë

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Motorët e zhvilluar në mënyrë të pavarur nga Foton

Kategoria: 1.2L

Karakteristikat e tipit: 16V + DOHC + MPFI

Bore (mm): 69,7

Goditje (mm): 79

Zhvendosja (L): 1.206

ME E SIGURT

Garanci detaje

3 raunde të analizës dhe modifikimit të forcës CAE, duke garantuar performancën e besueshme të pjesëve kritike të shasisë; provë dhe modifikim i plotë i besueshmërisë së automjetit, duke mundësuar të gjithë jetëgjatësinë e automjetit 10-vjeçar ose 200,000 km

Dizajni i optimizuar i trupit

Dizajni i kornizës me anëtarë 8 kryq, duke mundësuar rezistencën më të mirë të ndikimit Krahasuar me mini-autobusin e zakonshëm, dimensionet e prerjes tërthore të kornizës u rritën me 10%, trashësia e fletës së çelikut u rrit me 20%; 58% e kornizës prej çeliku me rezistencë të lartë.

Frena diskale

Freni daulle

Frenimi i daulles së pasme, duke siguruar frenimin maksimal për

Garanci detaje

3 raunde të analizës dhe modifikimit të forcës CAE, duke garantuar performancën e besueshme të pjesëve kritike të shasisë; provë dhe modifikim i plotë i besueshmërisë së automjetit, duke mundësuar të gjithë jetëgjatësinë e automjetit 10-vjeçar ose 200,000 km

Dizajni i optimizuar i trupit

Dizajni i kornizës me anëtarë 8 kryq, duke mundësuar rezistencën më të mirë të ndikimit Krahasuar me mini-autobusin e zakonshëm, dimensionet e prerjes tërthore të kornizës u rritën me 10%, trashësia e fletës së çelikut u rrit me 20%; 58% e kornizës prej çeliku me rezistencë të lartë.

Frena diskale

Freni daulle

Frenimi i daulles së pasme, duke siguruar frenimin maksimal për

E BESUESHME

Zona e makinës duke përdorur projektin e ndarjes komerciale, formimin e rehatshëm. Këmba këmbësore duke ju lehtësuar nga goma e udhëtimit.

20190227102212_product_35_1161566426

Prerjet e brendshme me dy faza, duke mishëruar ndjesinë estetike të makinës së pasagjerëve. 13 vende magazinimi, duke kryesuar në produktet e ngjashme.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara