Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur

GLOBALIZIMI

INDUSTRI FOTON MOTORIKE 4.0

paraqitja globale

Një sistem global R&D me dy nivele me selinë Pekin, Gjermania si qendra e pajisjeve elektronike dhe elektrike dhe teknologjive të ardhshme dhe Japonia si pilot R&D i automjeteve të pasagjerëve për të ndërtuar një kapacitet inovacioni të teknologjisë së klasit botëror.

K RESRKIMI DHE ZHVILLIMI

teknologjia dhe njerëzimi

Forca inovative shpërthen nga shkëmbimi midis teknologjisë dhe njerëzimit. Qendrat e R&D të FOTON në Kinë, Gjermani dhe Japoni kanë mbledhur 6,500 inxhinierë nga mbi 40 vende dhe dëshmitarë të 5,000 patentave R&D.

Aftësitë R&D001

realitet virtual

Test dhe verifikim

aftësitë virtuale të provave të simulimit

Aftësia e provës së simulimit virtual udhëheqës në industri duke përfshirë sigurinë e përplasjes, aerodinamikën dhe simulimin dhe optimizimin e NVH që përmirëson në mënyrë efektive përvojën e drejtimit të automjetit, sigurinë dhe besueshmërinë.

TESTI I SIGURIS CR SASH PASHRDORUR

Testi i forcës së kabinës po udhëheq në industri.

TESTI I AERODINAMIKS

E para që kryen analizën e aerodinamikës CFD dhe tunelin e erës së automjeteve në Kinë, duke zvogëluar rezistencën e erës me 20% dhe duke kursyer 4% karburant.

TESTI I SIMULIMIT DHE I OPTIMIZIMIT NVH

Rezerva e teknologjisë së simulimit NVH që udhëheq industrinë, duke përmirësuar përvojën e drejtimit të automjetit në mënyrë efektive përmes zvogëlimit të dridhjeve dhe zhurmës së përbërësve kryesorë si motori, trupi dhe shasia.

OPERACIONI

Stabiliteti dhe butësia e operacionit udhëheqës global

QURNDRUESHMRIA

Besueshmëria dhe qëndrueshmëria që udhëheq industrinë

e

e

UDHTIMI INTELIGJENT

njerëzore, kamionë dhe rrugë

FOTON nisi kamionin e parë autonom të Kinës në 2016. Informacioni ndahet midis njerëzve, kamionëve dhe rrugëve për një siguri, komode, kursim energjie dhe drejtimi efikas përmes IOV, të dhënave të mëdha dhe aplikimit të drejtimit autonom L3. Prodhimi masiv i kamionëve autonome do të fillojë në vitin 2025.

IOV

IFOTON, një ofrues kryesor i shërbimeve IOV, lidh njerëzimin, automjetin dhe terminalin bazuar në IOV, të dhëna të mëdha dhe platformë cloud për të ndarë informacione në kohë reale, komunikojnë shpejt me botën dhe zgjedhin R&D të automjeteve, prodhim, marketing dhe shërbim në mënyrë që të përdoruesit për të fituar përvojë inteligjente të funksionimit dhe kontrollit dhe ndërlidhjes që është përtej drejtimit të automjetit. IFOTON ofron zgjidhje integrale IOV për automjetet FOTON, klientët nga industria, agjentët si dhe furnitorët, partnerët dhe qeveria.

JETA E MAKINS

Sigurimi UBI Navigim i dedikuar Përputhja e ngarkesave Oferta e karburantit Furnizimi me karburant aty pranë Hetimi i paligjshëm Trafik në kohë reale Afër ngrënies Afër parkimit Stacioni më i afërt i shërbimit

MENAXHIMI I FLETETS

diagnoza në distancë Shpëtimi i defektit Lundrimi manual Përvoja e automjetit Ndjekja kundër vjedhjes Kujtesë mirëmbajtje shpëtimi në rast emergjence

SH SERRBIMI I MJETEVE

diagnoza në distancë Shpëtimi i defektit Lundrimi manual Përvoja e automjetit Ndjekja kundër vjedhjes Kujtesë mirëmbajtje shpëtimi në rast emergjence

APLIKIMI I BRENDSHM

Përmirësimi i produktit Përmirësimi i cilësisë Menaxhimi i marketingut Analiza e tregut