Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur

Foton AUV Mobile Qelizat Mjekësore Mbërritur në Siri për Operacion

2020/09/16

1548403950306453

Zyrtarë nga Kina dhe Siria morën pjesë në ceremoninë e dorëzimit

Si grupi i parë i materialeve të ndihmës nga Kryqi i Kuq i Kinës në Siri, qelizat mjekësore dhe ambulancat lëvizëse Foton AUV demonstrojnë plotësisht angazhimin e kompanisë për të mbajtur më shumë përgjegjësi sociale dhe duke ofruar dashuri dhe kujdes për ata njerëz në nevojë.

Pas ceremonisë së dorëzimit, Wang Qinglei, një inxhinier teknik nga Foton AUV mori vlerësime për mbajtjen e një leksioni të shkëlqyeshëm mbi përdorimin dhe mirëmbajtjen e qelizave të lëvizshme mjekësore dhe ambulancave për stafin nga Gjysmëhëna e Kuqe Arabe Siriane (SARC).

1548404341871781

Wang Qinglei tregoi se si të veprojnë qelizat e Kujdesit Mjekësor Foton AUV

Nga 2008 deri në 2012, Foton AUV dhuroi disa qeliza të lëvizshme mjekësore në disa zona të goditura nga varfëria në Xinjiang, Qinghai dhe Mongoli të Brendshëm, duke e bërë më të lehtë për vendasit të kërkojnë trajtim mjekësor. Foton AUV përmes përpjekjes së vet jep kontribute edhe më të mëdha për paqen dhe zhvillimin në botë.

1548404353691224Anëtarët e SARC bënë një selfie përpara Foton AUV Mobile Medical Cell