Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur

Foton Dorëzon 2.790 Njësi Autobusë të Re të Energjisë në Pekin

2020/09/16

Më 25 Mars, një ceremoni madhështore u mbajt në selinë e Foton në Pekin për të shënuar shpërndarjen e 2,790 njësive të autobusëve të rinj të energjisë te konsumatori i tyre, Grupi i Transportit Publik të Pekinit. Me shtimin e një numri kaq të madh të autobusëve të rinj Foton, numri i përgjithshëm i autobusëve të rinj të energjisë Foton në veprim në Pekin po i afrohet 10,000 njësive.

15540838409608521554083820260043

Në ceremoninë e dorëzimit, Kong Lei, Zëvendës Drejtori i Byrosë së Informacionit dhe Ekonomisë të Pekinit, vuri në dukje se një numër kaq i madh i autobusëve të rinj energjetikë Foton do të injektojë dinamika të reja në azhurnimin dhe transformimin e sistemit të transportit publik në Pekin.

Zhu Kai, Drejtori i Përgjithshëm i Grupit të Transportit Publik të Pekinit, flet shumë për bashkëpunimin e kompanisë së tij me Foton, duke thënë se të dy palët do të vazhdojnë të thellojnë bashkëpunimin e tyre për të ulur emetimet e karbonit në zonën e kryeqytetit. Sipas Zhu, Grupi i Transportit Publik të Pekinit bleu një numër total prej 6,466 njësish autobusë Foton AUV nga 2016 në 2018 me një vlerë totale prej 10.1 miliardë RMB.

1554083867856940 1554083829647878

Si një nga lojtarët kryesorë në industrinë e re të autobusëve të energjisë në Kinë, Foton ka bërë arritje mbresëlënëse në drejtim të inovacionit teknologjik dhe komercializimit të automjeteve të reja energjetike në dekadën e fundit.

Falë punës së tij të vështirë, Foton shiti 83,177 njësi automjete dhe shiti 67,172 njësi automjete në dy muajt e parë të këtij viti, përkatësisht me 17,02% dhe 17,5%.