Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur

AUTOMJETE PASIGJINARE

TUNLANDA

Udhëtoni përtej kufijve

SAUVANA

Lërini pengesat përsëri në pluhur

Gratour T3

Cdo gje eshte nen kontroll

Gratour V5

Cdo gje eshte nen kontroll

TOANO

Toano është projektuar nga ekipi origjinal i modelit të makinave Mercedes-Benz Sprinter në Stuttgart, Gjermani.

SHIKON CS2

Punimet artizanale delikate demonstrojnë cilësi të jashtëzakonshme.

Kamionë LEHTA-DETYR

AUMARK S

Super kamion

AUMARK C

Plotësimi i nevojave të logjistikës midis qytetit, periferisë dhe distancave të shkurtra dhe i krijuar për nevoja efikase të logjistikës të grupit të përdoruesve

AUMARK TX

Plotësoni nevojat e logjistikës midis qytetit, periferisë dhe distancave të shkurtra.

Kamionë të mesëm dhe të rëndë

AUMAN ETX

Pjesëmarrje dhe ngarkesë e shkëlqyeshme për ndërtime dhe beton

AUMAN EST-A

Për tregun e nivelit të lartë të logjistikës

AUMAN EST-M

Kamion me efikasitet të lartë me detyrë të mesme EST-M

DUMPER EST AUMAN

Efikasitet më i lartë i transportit dhe kapacitet më i lartë bartës

BUS & TRAJNER

FOTON C8 / C9

INJEKTIMI I VITALITETIT T NEW RI ​​N TR TRANSPORTIN PUBLIK

FOTON BJ6802 / BJ6902

Versioni i azhurnuar i produktit të maturimit të autobusëve FOTON

FOTON BJ6103 / BJ6105

REFLEKTIMI I PROXIMITETIT TTS TIJ N E EFEKTIVITETIN, CILUSIN AND DHE RREGULLIMIN

FOTON U12D

OFRONI NJ EX PPRVOJ T EX PCERJASHTUAR

FOTON C10 / C12 EV

PROFILIMI I RRUGS SRE GJELBENR DHE EKO-MIK

FOTON H7

BASHKKOHSIT HIGH E FUNKSIONALITETIT T HIGH LART ME EFIKASITETIN EKONOMIK

FOTON U12

PERFORMANC SUPREME E RRUGS

FOTON U9 / U10

Traineri nga i cili mund të varet

FOTON C10 / C12

Ylli i Qytetit, Modeli më i Mirë i Transportit Publik

FOTON C8L EV

PROFILIMI I RRUGS SRE GJELBENR DHE EKO-MIK

FOTON C6 EVFOTON C6 EV

ZGJIDHJA M B E MIR P .R MILET E FUNDIT