Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
AUTOMJETE PASIGJINARE

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Lloji i trupit 4 × 2/4 4
 • Selia 7
 • Baza e rrotave 2790 mm
 • Zhvendosja 2776/1981
 • Konfigurimi Standard / Luksoz
 • Min. pastrimi nga toka 220
 • Zhvendosja 5MT / 6AT
 • Model F2.8 / G01
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Bota e jashtme është plot pasion dhe sfida. Si mund të vazhdonte një botë vetë-informuese me emocione të pasura në skenë pa Foton SAUVANA. Në sajë të një cilësie superiore dhe performancës së shkëlqyeshme të Foton SAUVANA, ju mund të tregoni veten, të integroheni në botë dhe të shijoni jetën tuaj të udhëtimit në mënyrë më të përsosur.

Llambë
Pasqyrë e pasme
Grilë
Handlebar

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Cummins ISF2.8 motor me efekt shumë efikas

Sistemi i marrjes me karikim të rrymës

Sistemi i injektimit të karburantit hekurudhor të përbashkët me presion të lartë të kontrolluar në mënyrë elektronike

Sistemi EGR (Rikarkullimi i gazit të shkarkimit) plus teknologjia DOC (Katalizatori i oksidimit të naftës)

ME E SIGURT

Siguria

Integrimi në natyrë dhe skenë e bukur nuk ka nevojë për sakrificë të sigurisë.

Rripi i ndenjëses PRETENSIONER

Rripi i sigurimit do të jetë i para-tensionuar dhe kyçur për të zbutur ndikimin në gjoksin e pasagjerëve

EBD

Për të parandaluar bllokimin e gomave të përparme dhe të pasme,

EPS

Siguria

Integrimi në natyrë dhe skenë e bukur nuk ka nevojë për sakrificë të sigurisë.

Rripi i ndenjëses PRETENSIONER

Rripi i sigurimit do të jetë i para-tensionuar dhe kyçur për të zbutur ndikimin në gjoksin e pasagjerëve

EBD

Për të parandaluar bllokimin e gomave të përparme dhe të pasme,

EPS

E BESUESHME

Modaliteti 2H me dy drejtime, kjo mënyrë është e përshtatshme për rrugë të sheshtë të asfaltuar

Modaliteti AUTO Katër rrota, pa diferenciale të qendrës së kyçjes, kjo mënyrë është e përshtatshme për sistemin më kompleks rrugor rreth çift rrotullues të boshtit sipas kushteve të rrugës të caktuara automatikisht, çift rrotullimi i boshtit të përparmë mund të ndahet 0-50%.

4L Modaliteti i drejtimit me katër rrota me shpejtësi të ulët, bllokimi i diferencës qendrore, kjo mënyrë është e përshtatshme për aderimin e dobët të kushteve të këqija të rrugës, momentin e boshtit të përparmë dhe të pasëm 50:50

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara