Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur

GLOBALIZIMI

Foton Motors aderon në rrugën e zgjerimit të biznesit bazuar në rritjen e përmbajtjes, përqendrohet në industrinë e automobilave dhe ndërton një markë prej 100 vjetësh. Në të ardhmen e afërt, Foton Motor do të bëhet një kompani e gjelbër, e teknologjisë së lartë të klasit botëror të automobilave, dhe të krijojnë produkte me kosto efektive që plotësojnë standardet botërore për klientët e saj.

Industria Motorike Foton 4.0

Kostoja e ciklit të jetës në të gjithë produktin, përqendruar te konsumatori (TCO) dhe zgjidhjet e integruara arrihen përmes Foton Motors Industry 4.0.

2 + 3 + N

Me rrugën e zhvillimit global të "2 + 3 + N", ne do të realizojmë zhvillimin global të industrializimit dhe do t'u sigurojmë klientëve global produkte dhe shërbime automobilistike me cilësi të lartë.

Aleance strategjike

Të ndërtojmë një sistem global kryesor të zinxhirit kryesor të vlerës dhe të bëhemi një nga konkurrencat thelbësore të Foton Motor.

Industria Motorike Foton 4.0

Per te ardhmen.

Bazuar në internetin e gjërave, të dhëna të mëdha dhe platforma cloud, është ndërtuar një ekosistem me në qendër klientin. Të dhënat e mëdha përdoren për të nxitur menaxhimin inteligjent të ndërmarrjeve dhe personalizimi në shkallë të gjerë i klientëve arrihet përmes produkteve inteligjente, fabrikave inteligjente dhe prodhimeve inteligjente.

2 + 3 + N

Lorem ipsum dolor ulet amet, elit konsektiv adipiscing.scelerisque.

Aleance strategjike

Lorem ipsum dolor ulet amet, elit konsektiv adipiscing. Sklelerisque. Lorem ipsum dolor ulet amet

Foton Motor mbledh mençuri globale dhe ka krijuar ndërmarrje të përbashkëta me Cummins, prodhuesi më i madh i pavarur i motorëve në botë, Daimler Group, prodhuesi më i madh në botë i automjeteve komerciale dhe ZF, furnizuesi më i madh në botë i teknologjisë së transmetimit dhe shasisë. Kompanitë kryesore si Bosch dhe WABCO, kompani përbërëse kryesore, kanë krijuar aleanca strategjike dhe kanë krijuar një sistem të menaxhimit të zinxhirit të furnizimit të klasit botëror.

CUMMINS FOTON, Qysh prej vitit 2006

Aktualisht, Foton Cummins Engine Company Limited (BFCEC) zotëron motorë me naftë me detyrë të rëndë Cummins F 2.8L dhe 3.8L të lehtë, 4.5L me detyrë të mesme, G 10.5L dhe 11.8L me një investim total prej më shumë se 4.9 miliardë juanë dhe një prodhim vjetor prej 520,000 njësish, do të plotësonte një larmi të gjerë të kërkesave të tregut global dhe standardeve të emetimeve.

2006-10

Foton Motor dhe Cummins Inc. nënshkruan një marrëveshje

Foton Motor dhe Cummins Inc. nënshkruan një marrëveshje për të formuar një kompani me sipërmarrje të përbashkët 50/50. Kompania e re e sipërmarrjes së përbashkët do të prodhonte dy lloje të motorëve me naftë me funksion të lehtë Cummins në Pekin, Kinë.

2008-03

Pekin Foton Cummins Motor Co., Ltd u themelua

Pekin Foton Cummins Engine Co., Ltd u themelua, një ndërmarrje e përbashkët midis FOTON dhe Cummins me 50:50 investime, investim total 2,7 miliardë RMB.

2009-06

Bejing Foton Cummins Engine Co, Ltd, ishte gati për prodhim

Bejing Foton Cummins Engine Co., Ltd ishte gati për prodhim dhe u prodhuan ISF2.8L dhe ISF 3.8L për LDT. Të dy motorët kanë dizajn të nivelit të lartë, performancë të lartë dhe shkarkime të ulëta, në përputhje me rregulloret e emetimit mbi Euro IV; prodhimi vjetor 400,000, baza më e madhe e prodhimit të motorëve me dritë në Kinë.

2014-02

Ish Sekretari i Shtetit i SHBA John Forbes Kerry viziton Foton Cummins

Ish Sekretari i Shtetit i SHBA John Forbes Kerry viziton Foton Cummins

2014-04

Bashkuar R&D nga Foton dhe Cummins, që përputhet me standardet e emetimit të Euro VI - motori ISG u lëshua zyrtarisht në Shtetet e Bashkuara.

Bashkuar R&D nga Foton dhe Cummins, që përputhet me standardet e emetimit të Euro VI - motori ISG u lëshua zyrtarisht në Shtetet e Bashkuara. Motori i ri i Serisë G të Cummins, fillimisht po prodhohej në Beijing Foton Cummins Engine Co., Limited (BFCEC).

2017-10

Foton dhe Cummins nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit Strategjik të Kamionit të Gjelbër dhe Inteligjent

Memorandumi i Bashkëpunimit Strategjik i Kamionit të Gjelbër dhe Inteligjent nënshkruar në Forumin e Efikasitetit të Energjisë SHBA-Kinë.

2017-09

Lindi motori i parë milion

U mbajt 10 vjetori i Foton Cummins dhe lindi motori i parë milion

FOTON DAIMLER, Qysh prej vitit 2003

Foton Motor dhe prodhuesi më i madh në botë i automjeteve tregtare Daimler Group Gjerman kanë krijuar një ndërmarrje të përbashkët me Beijing Futian Daimler Automotive Co., Ltd Kompania e ndërmarrjeve të përbashkëta operon nën markën Futian Auman, e cila prodhon produkte të kamionëve të rëndë Auman dhe kamionë të rëndë OM457 motorë me standarde dhe fuqi të emetimit të licencave Daimler që arrijnë respektivisht Euro V dhe 490 kuaj fuqi.

2008-08-07

Nënshkruaj MOU

Daimler dhe Foton nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi në Pekin.

2009-01-29

Foton arriti një marrëveshje për prodhimin e automjeteve komerciale me Daimler AG të Gjermanisë

Më 29 janar 2009, në Berlin, Foton arriti një marrëveshje për prodhimin e automjeteve komerciale me Daimler AG të Gjermanisë. Të dy palët ranë dakord të krijojnë një ndërmarrje të përbashkët me një Marrëveshje Aksionari 50/50 për prodhimin e kamionëve të mesëm dhe të rëndë si dhe zhvillimin e teknologjive dhe shërbimeve shoqëruese. Sipërmarrja e përbashkët Foton-Daimler përfiton nga shitja e kamionëve seri Foton Auman në të gjithë botën.

2010-07-16

Nënshkruani kontratën e sipërmarrjes së përbashkët

Më 16 korrik 2010, Foton dhe Daimler nënshkruan bashkërisht Kontratën e Sipërmarrjes së Përbashkët në Great Hall of the People në Pekin, Kinë.

2012-02-18

Pekin Foton Daimler Automotive Co, Ltd ishte themeluar

Më 18 Shkurt 2012, Beijing Foton Daimler Automotive Co., Ltd. u krijua me Foton dhe Daimler secili që zotëron 50% të pronësisë, i cili prodhon seri Foton'sAuman të kamionëve të mesëm dhe të rëndë dhe të licencuar nga Daimler 490 kf Euro V Mercedes- Motorë të rëndë Benz OM457.

2016-04

AUMAN EST u lansua në Panairin e Motorëve.

AUMAN EST (Energy Super Truck) i zhvilluar nga ndërmarrja e përbashkët dhe mundësuar nga Mercedes-Benz OM457 u lançua në Panairin e Motorëve.

20082009201020122016

FOTON ZF

FOTON krijoi një ndërmarrje të përbashkët me furnizuesin kryesor të teknologjisë 1 dhe teknologjisë së shasisë ZF për të prodhuar kutinë e transmetimit inteligjent të nivelit të lartë për të dy automjetet e lehta dhe ato të rënda komerciale.

Faza 1 e rastit të transmetimit për automjete komerciale të lehta do të vihet në veprim në ditën e parë të janarit, 2019 me prodhim vjetor prej 160,000. dhe Pphase 2 do të ndërtohet dhe do të vihet në punë në ditën e parë të janarit, 2020 me prodhim vjetor prej 320,000. Faza 1 e projektit të rëndë do të vihet në veprim në ditën e parë të janarit, 2019 me prodhim vjetor prej 115,000 rastesh të transmetimit automatik dhe 20,000 vonues. ndërsa tFaza 2 do të vihet në veprim në ditën e parë të janarit, 2022, me prodhim vjetor prej 190,000 rastesh të transmetimit të rëndë dhe 40,000 vonues.

Aleanca e Inovacionit Globale Foton

Ndërsa problemet mjedisore janë bërë gjithnjë e më të dukshme në të gjithë botën, FOTON bashkoi duart me ndërmarrjet e mirënjohura globale duke përfshirë Cummins, ZF, CEVA Logistics, FAURECIA, WABCO, Continental dhe Rheinland dhe themeloi një Aleancë Kineze të Lidhur Super Kamionësh (CICSA) në Qershor 2016, duke synuar bërjen e përparimit në teknologji dhe ndërtimin e produkteve të automobilave që kursejnë energji, jeshile dhe të lidhura në mënyrë inteligjente. Tre objektivat e aleancës janë:

Si nismëtar i aleancës, FOTON propozoi një Plan Super Kamioni. Sipas planit, FOTON kishte bërë përpjekje për 4 vjet dhe ndërtoi super kamionin e parë në përputhje me kriteret e Euro R&D --- AUMAN EST, i cili u lansua globalisht në Shtator 2016. Kamioni është verifikuar përmes 10 milion km provë rrugore reale . Teknologjitë e reja 208 dhe 4 module (trupi, shasi, sistemi elektrik dhe sistemi elektrik) zvogëlojnë konsumin e karburantit me 5-10%, zvogëlojnë emetimin e karbonit me 10-15% dhe përmirësojnë efikasitetin e transportit me 30%; asistenca inteligjente e vozitjes, 1,500,000 km jetëgjatësia e shërbimit të B10 dhe intervali i zgjatur i shërbimit në 100,000 km rritin zhvillimin inteligjent, intensiv dhe të nivelit të lartë të sistemit modern të logjistikës. Super kamioni është më shumë se një kamion. Isshtë një sistem transporti për të ardhmen që synon drejtimin automatik, përmirësimin e efikasitetit të transportit dhe sigurinë në trafik dhe uljen e mëtejshme të emetimit të karbonit.

2014 ~ 2017

2014 ~ 2017

Për të ndërtuar super kamionë efikasë, inteligjentë dhe të lidhur për të zvogëluar konsumin e karburantit me 30% (ose elektrik të pastër), për të ulur emetimin e karbonit me 30% (ose zero) dhe për të përmirësuar efikasitetin e transportit me 70%.

2018 ~ 2020

Të ndërtojë një ekologji industriale të automjeteve inteligjente globale të lidhura për azhurnim dhe zhvillim inovativ

2021 ~ 2025

Të ndërtojmë dhe zhvillojmë trafik inteligjent global dhe qytete inteligjente.