Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur

Q SNDRUESHMRIA

ENERGJIA E RE

i kujdesshem ndaj mjedisit

Energji e Re

FOTON gëzon titujt e ndërmarrjes së parë të automobilave në Kinë e angazhuar në R&D të autobusëve që mundësohen nga energjia e gjelbër, prodhuesi i parë i autobusëve që mundësohen nga karburanti i hidrogjenit dhe ndërmarrja e automobilave me kilometrazhin më të gjatë të funksionimit të automjetit të vetëm në botë.

PRODUKTET E RE T EN ENERGJIS

Të gjitha seritë e automjeteve komerciale, përfshirë automjetin e pasagjerëve, autobusët, kamionët dhe SPV. Autobusët AUV që variojnë nga 5.9 deri në 18 milion janë zgjidhje të sigurta, të besueshme dhe të gjelbërta për transportin e udhëtarëve, udhëtimet dhe udhëtimet. Shitjet e automjeteve të gjelbra kanë renditur të parët në industri për vitet e njëpasnjëshme. Në maj të vitit 2016, FOTON fitoi një urdhër prej 100 autobusësh të mundësuar nga qeliza të karburantit të hidrogjenit, më i shumti në botë.

TEKNOLOGJIA E RE E ENERGJIS

FOTON është në gjendje të kryejë R&D të 8 teknologjive thelbësore të automjeteve të reja energjetike, përfshirë integrimin e fuqisë, paketimin e baterive, kontrollin e motorëve dhe softuerin e kontrollit të automjeteve dhe ka aplikuar për 1,032 patenta të lidhura dhe zotëron mbi 70% të teknologjive të patentuara. FOTON ka zhvilluar me sukses kontrolluesin 32-bit të automjeteve, sistemin e menaxhimit të baterive dhe sistemin e kontrollit motorik, të cilat janë aplikuar në produkte të ndryshme, përfshirë autobusët e rinj të energjisë dhe automjetet logjistike. R&D i pavarur i viteve mundëson që FOTON të ketë teknologjitë kryesore të baterisë, motorit dhe sistemit të kontrollit elektronik për të përmbushur kërkesat për përshpejtimin, ngjitjen, lundrimin dhe kohëzgjatjen e karikimit.

EMISIONI ZERO

i kujdesshem ndaj mjedisit

FOTON ka investuar mbi 23 miliardë RMB dhe ka ndërtuar një impiant modern dhe të linjave automatike të prodhimit të klasit botëror për 4 vjet bazuar në konceptin e shkarkimit zero, pa kontakt dhe automatizim përmes azhurnimit të teknologjisë automatike, dixhitale dhe inteligjente të importit.

BIMT MODERNE

Linjat automatike të prodhimit