Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
AUTOMJETE PASIGJINARE

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Motori ISF 2.8 / ISF 3.8
 • Lloji i karburantit Naftë
 • Kapaciteti bartës 1167/985
 • Selia 14/9 vende
 • Llojet e vozitjes 4 * 2
 • Emisioni Euro IV / II
 • Gjatësia e përgjithshme 5990/5015 mm
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

TOANO përmban stilin e dizajnit të modelit klasik evropian me profil të plotë dhe të fuqishëm dhe modelimin dinamik dhe të efektshëm.

Grilë
Llambë
Drita e pasme
Linjat që veniten

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Sistemi i globalizuar i furnitorëve garanton manovrueshmëri të lartë dhe performancë të shkëlqyeshme të shpimit.

Motori me naftë ISF 2.8 ofron inxhinierinë e përparuar termike, integrimin elektronik, sistemin e karburantit me presion të lartë hekurudhor të përbashkët dhe karikuesin turbo, i cili është ideal për aplikime të automjeteve të lehta komerciale.

FUQIA: 107 - 160 kf

TORQI: 206 - 265 ft-lb

CERTIFIKIMI: EURO 3

Schaeffler Hollandez

Tufë vetërregulluese

Boshti i pasëm i Dana

Besueshmëri e lartë

Kutia e shpejtësisë ZF 6AT

Mechatronic (kontroll i integruar i transmetimit)

ASIS - strategji adaptuese e zhvendosjes

Raporti i lartë fuqi-peshë (bazuar në karakteristikat e ingranazheve Lepelletier)

ME E SIGURT

Jastëk ajri i dyfishtë përpara

Shoferi dhe pasagjeri

Pasqyrë Elektrike e Pasme

Mbroni ngarjen tuaj të sigurt

Rripat e sigurimit me tre pika për të gjitha vendet

Mbroni sigurinë personale të shoferit / pasagjerëve

Kamera kthyese

Kamera kthyese për garantimin e sigurisë së kthimit

Jastëk ajri i dyfishtë përpara

Shoferi dhe pasagjeri

Pasqyrë Elektrike e Pasme

Mbroni ngarjen tuaj të sigurt

Rripat e sigurimit me tre pika për të gjitha vendet

Mbroni sigurinë personale të shoferit / pasagjerëve

Kamera kthyese

Kamera kthyese për garantimin e sigurisë së kthimit

E BESUESHME

Saloon Royal Saloon Royal është versioni për familjen dhe biznesin. Me ambient të brendshëm luksoz, hapësirë ​​të madhe dhe aplikacione të besueshme për rehati dhe siguri, ai mund të kujdeset për të gjithë përtej të mëdhenjve.

Versioni i Supporter Supporter plotëson nevojat për transferimin e pasagjerëve. Me shumë shtrirje vendesh, kapaciteti i 14-17 pasagjerëve është i disponueshëm.

Versioni Transor Transor është zhvilluar për transferimin e mallrave. Kapaciteti maksimal i transportit mund të arrijë 2000 litra.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara