Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur

KUJDESI TOTAL

Markë SHVRBIMI

sistemi global i sherbimit

Ne mbështetemi në rrjetin e shpërndarjes në të gjithë botën për t'u ofruar përdoruesve standarde të produkteve, shërbimit, aksesorëve, trajnimit dhe mbështetjes teknike. Foton ka filluar gradualisht shërbimin "Total Care". Me 13 qendra rajonale të shpërndarjes të vetë-mbështetjes, 12 qendra rajonale të trajnimit të shërbimeve, mbi 1500 rrjete të shërbimeve jashtë shtetit, Foton ka përmirësuar vazhdimisht sistemin e saj global të shërbimit për të kënaqur klientët që kërkojnë kujdes dhe për të siguruar përvoja më të thella për ta. Foton përqendrohet në përvojën e reklamave për nevojat e klientit dhe për të krijuar shërbime gjithëpërfshirëse, të personalizuara dhe profesionale për klientin.

Qendra e Shpërndarjes së Pjesëve në Botë

sigurojnë ngasjen e përsosur

KUJDES

Të gjithë kujdesin për mirëmbajtjen e jetëgjatësisë për të siguruar drejtimin e përsosur të makinës. Një larmi shërbimesh me vlerë të shtuar u sjell më shumë vlerë klientëve, duke treguar kujdesin e sinqertë të FOTON. Mbajtja e simpoziumit në një interval të rregullt për të kuptuar kërkesat e klientëve për të bërë përmirësime të vazhdueshme dhe për të ndjekur përsosmërinë.

RIPARIMI

Pajisjet e avancuara të provës dhe riparimit, garancia e pajisjeve gjithëpërfshirëse; ekipi kryesor i shërbimit i përbërë nga një sistem i fuqishëm trajnimi dhe teknikë profesionistë të shërbimit.

PJEST

Globalisht drejtues i sistemit të informacionit PMS, EPC, WMS, DMS dhe CRM për menaxhimin e integruar të furnizimit dhe inventarit të pjesëve në 3 nivele (qendra globale e pjesëve, qendra rajonale e pjesëve dhe stacioni i shërbimit (agjencia ekskluzive)), e cila siguron kanale të pjesëve të lëmuara. rishikohet në internet nga klientët.

BESIM TË MIRË

100% pjesë autentike, kosto më e ulët, ruajtja e vlerës së automjetit; çmimi i pjesëve transparente, kostoja e orës së punës dhe procesi i mirëmbajtjes; kanale të qetë për ankesat e klientëve.

E

E

E

E

RRJETI I SH SERRBIMIT JASHTS

Mbuloni rajonet kryesore

FOTON ka krijuar një rrjet të shërbimeve të huaja të përbërë nga 1,485 pika të shërbimit në mbi 80 vende dhe rajone, përfshirë 168 qendra të menaxhimit të shërbimeve të pikave të nivelit 1 dhe 1,317 tregtarë të shërbimeve të niveleve 2, dhe 149 shpërndarës të shitjeve të niveleve 1 dhe 1,205 nivele të 2 shitësit e pikave të shitjes, duke mbuluar rajonet kryesore në Azi, Amerikë, Afrikë dhe Evropë.

POLITIKA E GARANCISE

Një politikë e shërbimit udhëheqëse në industri

Duke u ndalur në kënaqësinë e klientëve, FOTON ka hartuar një politikë udhëheqëse të industrisë për të siguruar një periudhë të gjatë garancie për klientët. Politika e shërbimit ndryshon nga markat, linjat e produkteve dhe modelet. Për detaje të politikës së garancisë dhe politikës së garancisë së detyrueshme, ju lutemi referojuni manualit të garancisë së shoferit.

TRAJNIMI P SERR SHRBIMIN JASHT

trajnim gjithëpërfshirës i shërbimit

QENDRAT E TRAJNIMIT

FOTON ka vendosur 12 qendra trajnimi të shërbimit në Tajlandë, Rusi, Vietnam, Arabinë Saudite, Kenia, Kubë, Peru, Kili, Iran, Filipine, Kolumbi dhe Algjeri. FOTON tani ofron kurse trajnimi në mbi 100 vende dhe rajone. FOTON siguron ofruesit e shërbimeve me trajnime të gjithanshme të shërbimeve përmes qendrave të trajnimit të shërbimeve në të gjithë botën. Qendrat e trajnimit gjithashtu ofrojnë stacione të reja shërbimi me trajnim mbi menaxhimin e shërbimit dhe teknologjitë e shërbimit në mënyrë që të ndihmojnë stacionet e shërbimit të përshtaten me FOTON dhe të ofrojnë shërbim më të mirë për klientët.

EKIPI I LEKTORVE

Ekipi tani është i përbërë nga 30 lektorë, që mbulojnë mbi 20 gjuhë, duke përfshirë anglisht, frëngjisht, spanjisht, arabisht dhe rusisht. Qendrat e trajnimit ofrojnë trajnime mbi menaxhimin e shërbimit, menaxhimin e pjesëve logjistike dhe inxhinierinë e shërbimit, duke synuar t'i ofrojnë çdo konsumatori një mësim të vazhdueshëm gjatë gjithë jetës.

QENDRAT E TRAJNIMIT

TRAJNIM PRAKTIK