Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
AUTOMJETE PASIGJINARE

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Motori Cummins F2.8-120 / 130KW
 • Fuqia 85-96-120-130 / 3600kw
 • Çift rrotullues 360/1800 ~ 3600、365 / 1600 ~ 3200NM
 • Zhvendosja 2776ml
 • Karburant Naftë
 • Llojet e vozitjes 4 * 4/4 * 2
 • Madhësitë e Përgjithshme 5310 * 1880 * 1860
 • Kutia e marsheve 5MT / 6AT
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

Grilë në formë krahu me fener diamanti kristal, e gjitha kjo do t'ju japë një përvojë vizuale ndryshe dhe mbresëlënëse.

Drita e kokës
Drita e pasme
Grilë
Handlebar

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

Sistemi dinamik i pajisur shkëlqyeshëm i TUNLAND është i fuqishëm dhe i besueshëm, jo ​​vetëm kursim karburanti dhe zvogëlim i emisioneve, por gjithashtu siguron stabilitet, duke ju lejuar të shijoni plotësisht pasionin dhe duke ju tejkaluar kufijtë.

Kutia e shpejtësisë ZF 6AT

Mechatronic (kontroll i integruar i transmetimit)

ASIS - strategji adaptuese e zhvendosjes

Raporti i lartë fuqi-peshë (bazuar në karakteristikat e ingranazheve Lepelletier)

Motori me naftë ISF 2.8 ofron inxhinierinë e përparuar termike, integrimin elektronik, sistemin e karburantit me presion të lartë hekurudhor të përbashkët dhe karikuesin turbo, i cili është ideal për aplikime të automjeteve të lehta komerciale.

FUQIA: 107 - 160 kf

TORQI: 206 - 265 ft-lb

CERTIFIKIMI: EURO 3

Kursim dhe besueshmëri e shkëlqyeshme e karburantit, duke përfshirë modelin e lehtë, të integruar dhe modular;

Koncepti i zhvillimit të djegies efikase nga VVT e dyfishtë dhe katër valvola;

Zbatimi i teknologjisë së përparuar të kontrollit elektronik;

Drejtimi i zinxhirit pa mirëmbajtje dhe kalimi i testit kombëtar të rezistencës mbi 10,000 orë.

Kutia e shpejtësisë ZF 6AT

Mechatronic (kontroll i integruar i transmetimit)

ASIS - strategji adaptuese e zhvendosjes

Raporti i lartë fuqi-peshë (bazuar në karakteristikat e ingranazheve Lepelletier)

ME E SIGURT

Struktura e trupit

Struktura e trupit me forcë të lartë plotëson standardet e përplasjes C-NCAP me 4 yje

Rripat e Sigurisë

Struktura e kornizës së rrudhave kundër përplasjes Shtylla e drejtimit e palosshme, jastëkët e dyfishtë anësor të pasagjerit Rripat e sigurisë shtrënguese

Sistem më i Sigurt

Sistemi katër kanalësh Bosch ABS + EBD. Bllokimi i diferencës pa rrëshqitje LSD me bosht të pasmë.

Projektimi Standard i Përplasjes Ndërkombëtare

Takumi të cilët marrin iniciativën për të mbrojtur sigurinë e qëllimit të fondacionit për të krijuar performancën më të lartë të sigurisë, përdorimin e ngurtësisë së lartë të trupit të ndjekjes së nivelit të lartë të mbrojtjes së sigurisë nga përplasja

Struktura e trupit

Struktura e trupit me forcë të lartë plotëson standardet e përplasjes C-NCAP me 4 yje

Rripat e Sigurisë

Struktura e kornizës së rrudhave kundër përplasjes Shtylla e drejtimit e palosshme, jastëkët e dyfishtë anësor të pasagjerit Rripat e sigurisë shtrënguese

Sistem më i Sigurt

Sistemi katër kanalësh Bosch ABS + EBD. Bllokimi i diferencës pa rrëshqitje LSD me bosht të pasmë.

Projektimi Standard i Përplasjes Ndërkombëtare

Takumi të cilët marrin iniciativën për të mbrojtur sigurinë e qëllimit të fondacionit për të krijuar performancën më të lartë të sigurisë, përdorimin e ngurtësisë së lartë të trupit të ndjekjes së nivelit të lartë të mbrojtjes së sigurisë nga përplasja

E BESUESHME

Shasi me aftësi të gjithë terrenit. Aftësia maksimale e notës 60%. Këndi i rrëshqitjes anësore 40 shkallë.

Stabiliteti I gjithë automjeti në mënyrë akumuluese kalon provën e besueshme të kushteve mizore prej 1.6 milion kilometrash, duke përfshirë temperaturën e lartë, ftohjen e lartë dhe provën e pllajës dhe vlerësimin kombëtar të qëndrueshmërisë së shkarkimit prej 160,000 kilometrash.

Aftësi e shkëlqyeshme për detyrë Shpejtësia maksimale 160 km / orë Kapaciteti maksimal i tërheqjes 2500 Kg Ngarkesat maksimale 1500 Kg

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara