Shtypni enter për të kërkuar ose ESC për t'u mbyllur
AUTOMJETE PASIGJINARE

KONFIGURIMI I PRODUKTIT

Transport normal

 • Lloji i karburantit Naftë / benzinë
 • Lloji i ngasjes 4 * 2
 • Emisioni Euro IV / V
 • Kutia e marsheve 5 TM
 • Gomë 195R15C
 • Baza e rrotave 2570/3110
 • Motori 4JB1-70 KW / F2.8-96 / 110 KW
 • Selia 12-19
   Të gjitha konfigurimet

TIPARET

 • E jashtme
 • Brendshme
 • Fuqia
 • Siguria
 • Performanca

EFIKASITETI SUPER

I trashëguar nga trashëgimia dhe i përkushtuar ndaj inovacionit, VIEW S manifeston një ajër elegance në çdo detaj dizajni. Ndjekja e përsosjes në hapësirë, performanca, siguria dhe mjeshtëria nuk mbaron kurrë.

Pasqyra e energjisë

HAPACESIR E QETSUESHME

Dalja e energjisë elektrike

ISF2.8-Bërthamë e fortë e energjisë nga Cummins; 96KW-Fuqia e fortë; Fuqia e fortë-Një nga motorët me naftë me fuqi më të lartë për litër në botë; Motori ka një dalje çift rrotullues prej 280N.M i cili është 22.5% -60% më i lartë se ato të produkteve të ngjashme; Prodhimi maksimal i momentit rrotullues në 1400 r / min; 8.3L-Konsumi i karburantit për 100 km.

Motori me naftë ISF 2.8 ofron inxhinierinë e përparuar termike, integrimin elektronik, sistemin e karburantit me presion të lartë hekurudhor të përbashkët dhe karikuesin turbo, i cili është ideal për aplikime të automjeteve të lehta komerciale.

FUQIA: 107 - 160 kf

TORQI: 206 - 265 ft-lb

CERTIFIKIMI: EURO 3

Në linjë 4-cilindra, 16-valvula, SOHC, multiport EFI

Adoptimi i boshtit të ekuilibrit të dyfishtë, tapës hidraulike, krahut lëkundës me kushineta me gjilpërë, kapakut të integruar të mbajtjes kryesore dhe falsifikimit

teknikat e boshtit të boshtit

Ajo përmban fuqi të lartë, ndërtim kompakt, dridhje të ulët, zhurmë të ulët, konsum të ulët të karburantit, shkarkime të ulëta, etj.

Kutia e shpejtësisë ZF 6AT

Mechatronic (kontroll i integruar i transmetimit)

ASIS - strategji adaptuese e zhvendosjes

Raporti i lartë fuqi-peshë (bazuar në karakteristikat e ingranazheve Lepelletier)

ME E SIGURT

Qese ajri

Qese ajri dyshe shoferi / pasagjeri para

Çekiç sigurie

Çekiçi i sigurisë rrit faktorin e sigurisë në rast emergjence

Dritarja e sipërme e arratisjes

Dritarja e sipërme e ajrit siguron sigurinë tuaj

Zjarrfikës standard

Zjarrfikës standard

Qese ajri

Qese ajri dyshe shoferi / pasagjeri para

Çekiç sigurie

Çekiçi i sigurisë rrit faktorin e sigurisë në rast emergjence

Dritarja e sipërme e arratisjes

Dritarja e sipërme e ajrit siguron sigurinë tuaj

Zjarrfikës standard

Zjarrfikës standard

E BESUESHME

Saloon Royal Saloon Royal është versioni për familjen dhe biznesin. Me ambient të brendshëm luksoz, hapësirë ​​të madhe dhe aplikacione të besueshme për rehati dhe siguri, ai mund të kujdeset për të gjithë përtej të mëdhenjve.

Versioni i Supporter Supporter plotëson nevojat për transferimin e pasagjerëve. Me shumë shtrirje vendesh, kapaciteti i 14-17 pasagjerëve është i disponueshëm.

Versioni Transor Transor është zhvilluar për transferimin e mallrave. Kapaciteti maksimal i transportit mund të arrijë 2000 litra.

NA KONTAKTONI

*Fushat e kërkuara