Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
TRUCK Medium & beurat-tugas

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • GCW 43T-55T
  • Mesin ISG12E5 / 4/3
  • Modeu Girang 4 * 2/6 * 4/6 * 2R
  • Kotak gir Merek Gancang / ZF
  • Tipe Kab 2490
  • Kacepetan maksimal 106/110 km / jam
  • Ditunda Nénjo Udara
  • As hareup 6.5T
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Traktor tugas beurat pikeun pasar logistik kelas luhur, babarengan dikembangkeun ku Foton, BFDA sareng Cummins dumasar kana usaha 4 taun di Éropa sareng uji jalan 10 juta km.

Tilelep

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Mesin Foton Cummins

11L sareng kapindahan 12L

Dugi ka kaluaran kakuatan 490hp sareng kaluaran torsi maksimum 2,300Nm

Gancang ngamimitian, surem sareng nyusul

Minuhan sarat dina kaayaan kerja anu beragam

SAFER

Sirah Tabrakan

Kaamanan Aktip

Anjog alat kaamanan aktip

iBrake2.9 Mesin Marake

Rem cakram fitur stabilitas termal anu langkung saé, pagelaran anu hadé sareng radiasi gancang. Teknologi marake komprési mesin kakuatan tinggi: dugi ka 370pas kakuatan ngerem maksimum.

Minuhan Peraturan Koloni Paling Kuat

Struktur sareng bahan awak kerangka kakuatan tinggi-anyar dioptimalkeun ku simulasi CAE hartosna pikeun minuhan pangaturan tabrakan ECER-29-03 anu paling ketat sareng ngahontal kasalametan nyetir anu langkung luhur.

Sirah Tabrakan

Kaamanan Aktip

Anjog alat kaamanan aktip

iBrake2.9 Mesin Marake

Rem cakram fitur stabilitas termal anu langkung saé, pagelaran anu hadé sareng radiasi gancang. Teknologi marake komprési mesin kakuatan tinggi: dugi ka 370pas kakuatan ngerem maksimum.

Minuhan Peraturan Koloni Paling Kuat

Struktur sareng bahan awak kerangka kakuatan tinggi-anyar dioptimalkeun ku simulasi CAE hartosna pikeun minuhan pangaturan tabrakan ECER-29-03 anu paling ketat sareng ngahontal kasalametan nyetir anu langkung luhur.

Dipercaya

Mesin anu gaduh perpindahan tinggi sareng torsi tinggi dina kecepatan-low, transmisi AMT, sareng poros belakang rasio kecepatan rendah dicocogkeun sampurna pikeun ningkatkeun efisiensi drive ku 2%.

Platform énggal diwangun sareng téknologi ngarah Éropa sareng ngembangkeun truk tugas beurat tugas luhur sareng ramah lingkungan ngalangkungan usaha babarengan sareng Daimler sareng Benz saluyu sareng standar R&D Jérman; modul wangunan utama dibagi ku sadaya truk tugas beurat dumasar kana Benz SFTP pikeun mastikeun kualitas treuk. Sasis kalayan platform anu énggal sareng struktur anu dioptimalkeun sacara lega nyoko kana matérial sareng téknologi anyar pikeun ngirangan beurat maot sareng ngahémat

Sasis kalayan platform anu énggal sareng struktur anu dioptimalkeun sacara lega nyoko kana bahan sareng téknologi anyar pikeun ngirangan beurat maot sareng ngahémat langkung seueur bahan bakar dumasar kana kriteria kaamanan Éropa.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun