Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
TRUCK Medium & beurat-tugas

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Gaya Girang 6 * 4 8 * 4
  • GVW / GCW 55T / 80T
  • Kacepetan maksimal 85/95 km / jam
  • Mesin Cummins
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Kombinasi sareng kabutuhan operasi rékayasa, treuk dump Auman EST sacara conprehensively dirancang ku ahli Benz sareng énggal dikembangkeun sareng diwangun saluyu sareng standar Éropa pikeun ngawujudkeun breakthourghs utama dina hal reliabilitas, kinerja kakuatan, hemat bahan bakar, aman, kanyamanan sareng mawa pangalaman nilai tina épisiénsi angkutan anu langkung luhur sareng kapasitas ngangkut anu langkung luhur pikeun palanggan.

Lampu Kepala

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Treuk ieu Powered by Cummins sadaya-anyar mesin ISG nampilkeun kaluaran torsi tinggi na gradeabiilty kuat; sistem kakuatan dioptimalkeun sareng truned ku téknologi Benz pikeun masihan maén lengkep pikeun torsi tinggi sareng sadar efisiensi transmisi langkung luhur.

2.000 suntikan tekanan tambahan luhur

Mesin kapindahan ageung 12L

2,300NM kaluaran torsi maksimum

SAFER

Kasalametan ngerem

Mesin ngabantosan mesin iBrake ngahontal kakuatan ngerem maksimum 370ps Ngembangkeun sapatu marake: Sapatu rem panglebarna di industri motong jarak pengereman ku 20%.

Kasalametan Awak

Taksi ngadopsi awak struktur kerangka dilas ku cadar baja kandel 1mm ku robot presisi tinggi sareng lulus tés tabrakan frontal sareng samping, tés kakuatan hateup, sareng tés tabrakan anti-underrun payun.

Kaamanan System Lampu

Sistem pencahyaan intensitas wengi, sapertos lampu dasbor, lampu kompartemen kargo, sareng lampu wengi di pelat lisénsi tukang, ngajamin kaamanan pikeun operasi wengi.

Kasalametan steering

Alat setir bantalan silinder ageung 130mm dilarapkeun sareng pompa panguat steering didorong pikeun mastikeun setir anu gampang sareng fleksibel sareng kaamanan nyetir anu langkung luhur.

Kasalametan ngerem

Mesin ngabantosan mesin iBrake ngahontal kakuatan ngerem maksimum 370ps Ngembangkeun sapatu marake: Sapatu rem panglebarna di industri motong jarak pengereman ku 20%.

Kasalametan Awak

Taksi ngadopsi awak struktur kerangka dilas ku cadar baja kandel 1mm ku robot presisi tinggi sareng lulus tés tabrakan frontal sareng samping, tés kakuatan hateup, sareng tés tabrakan anti-underrun payun.

Kaamanan System Lampu

Sistem pencahyaan intensitas wengi, sapertos lampu dasbor, lampu kompartemen kargo, sareng lampu wengi di pelat lisénsi tukang, ngajamin kaamanan pikeun operasi wengi.

Kasalametan steering

Alat setir bantalan silinder ageung 130mm dilarapkeun sareng pompa panguat steering didorong pikeun mastikeun setir anu gampang sareng fleksibel sareng kaamanan nyetir anu langkung luhur.

Dipercaya

Struktur kerangka anu dioptimalkeun dina desain U-type tiasa minuhan kabutuhan kakuatan operasi sareng ngirangan beurat.

Struktur super didamel tina lembaran waja kakuatan tinggi kalayan kakuatan ngahasilkeun ≥800MPa sareng ≥300HB Brinell karasa pisan ningkatkeun résistansi maké sareng résistansi korosi sareng sacara éksténsif manjangkeun umur.

Struktur tipe U kalayan modél streamline anu saé dilarapkeun pikeun ngawujudkeun bahan anu langkung lemes, tanpa aya bahan anu ditutupan, sareng ngarengsekeun masalah lambungan lambat nalika ngangkut bahan kalayan lengket anu luhur.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun