Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
TRUCK Medium & beurat-tugas

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • GCW 10/14/18 / 25t
  • Mesin Cummins ISB, ISD, sareng séri ISF
  • Modeu Girang 4 * 2 sareng 6 * 2R
  • Kotak gir Merek Gancang / ZF
  • Taksi EST M-2000
  • Modél Gearbox ZF8095
  • Ditunda Spring Konvensional
  • As hareup 4.2 / 3.6 / 5.5T
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Pikeun minuhan kabutuhan operasional pangguna logistik antar-kota, tim R&D Foton urang Jérman jero pakait sareng téknologi Daimler-Benz sareng US Cummins sareng bermitra sareng pamimpin industri otomotif sadunya, kalebet Jérman ZF sareng WABCOM, pikeun ngawangun platform anu anyar -efisiensi treuk sedeng-tugas EST-M.

Gril
Lampu

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Mesin Cummins ISF ngagaduhan tekanan burst tinggi sareng kakuatan anu kuat, kalayan kaluaran daya maksimum dina 210ps sareng kakuatan per liter langkung ti 34kW / L.

Mesin Cummins ISF

Kaluaran kakuatan maksimum: 210ps

Kakuatan liter: 34Kw / L

Torsi kaluaran maksimum: 760N.m

SAFER

ABS + ASR

Eunteung Rear

Pilar A dina condong 18 ° nyayogikeun pandangan anu langkung lega sareng kaca spion sudut pandang sudut lega pikeun duanana supir sareng sisi panumpang payun ngaleungitkeun titik-titik buta.

Lampu Horisontal Dirancang Unik

Lampu lampu anu didesain unik sareng lampu jalan siang LED ningkatkeun kamampuan idéntifikasi kendaraan sareng sacara efektif tiasa ngirangan jumlah kacilakaan kendaraan ku 12,4%.

EPS

EPS: Program Stabilitas Éléktronik sacara épéktip tiasa ningkatkeun kasalametan nyetir sareng ngamajukeun kasalametan.

ABS + ASR

Eunteung Rear

Pilar A dina condong 18 ° nyayogikeun pandangan anu langkung lega sareng kaca spion sudut pandang sudut lega pikeun duanana supir sareng sisi panumpang payun ngaleungitkeun titik-titik buta.

Lampu Horisontal Dirancang Unik

Lampu lampu anu didesain unik sareng lampu jalan siang LED ningkatkeun kamampuan idéntifikasi kendaraan sareng sacara efektif tiasa ngirangan jumlah kacilakaan kendaraan ku 12,4%.

EPS

EPS: Program Stabilitas Éléktronik sacara épéktip tiasa ningkatkeun kasalametan nyetir sareng ngamajukeun kasalametan.

Dipercaya

Mesin ISF4.5 bébas répihan 1.000.000km ieu didamel ketat saluyu sareng sistem kualitas global Cummins sareng standar manufaktur sareng lulus uji reliabilitas jalan anu kuat sareng daya tahan 2.000.000km.

anjeunna Cummins dikawasa sacara éléktronik kontrol mimiti tiis ngajamin awalna suksés sanajan dina -40 ° C suhu lingkungan.

Kandaraan ngarah nuju lulus tés DEKRA Jérman anu ketat, kalayan uji tempuh akumulasi langkung ti 1.600.000 km.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun