Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
TRUCK DAYA-CAHAYA

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • GVW 3.5 / 4.5 / 6 / 7.5 / 9.0 / 12 / 14T
  • Awak 1730/1880/2060
  • Ngerem Hidrolik / Hawa
  • Base kabayang 2490-5200
  • Kabinét 1880/2060
  • Kabin Tipe Baris tunggal / Ganda / Satengah
  • Mesin ISF2.8 / ISF3.8
  • Kotak gir ZF
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Panarimaan Pasar Tinggi anu ramah-anggaran

Mesin Cummins
"E • S • P" Saklar Multi-status
Awak kaku canggih sareng ngirangan beurat awak
Baris anu béda pikeun aplikasi

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

20190131103446_produk_35_606420055

Mesin diesel ISF 2.8 nawiskeun rékayasa termal canggih, integrasi éléktronik, Sistem suluh Tekanan Tinggi Rel Umum sareng turbocharger wastegated, anu cocog pikeun aplikasi wahana komérsial ringan.

Kakuatan: 107 - 160 hp

TORQUE: 206 - 265 ft-pon

SERTIFIKASI: EURO 3

Mesin diesel ISF 2.8 nawiskeun rékayasa termal canggih, integrasi éléktronik, Sistem suluh Tekanan Tinggi Rel Umum sareng turbocharger wastegated, anu cocog pikeun aplikasi wahana komérsial ringan.

Kakuatan: 141 - 168 hp

TORQUE: 331 - 442 ft-pon

SERTIFIKASI: EURO 3

Transmisi ZF 6S 500, kalayan beurat-beurat, perumahan aluminium, rasio gear dioptimalkeun pikeun konsumsi bahan bakar low, émisi noise low ngaliwatan gir hélik dioptimalkeun, sistem interlock pikeun nyegah mis-shift

Torsi Input: maks 500N · m

Rentang Rasio Kacepetan: 7.94

Beurat: 90 kg

SAFER

Kaamanan AKTIF JEUNG PASIF

Dina kaayaan darurat 80km / jam, rem offset ngan ukur 0.8m. Kasalametan kacilakaan kendaraan nyumponan sarat pangaturan ECE R29.

DRL

DRL

Radar Balikkeun

Radar Balikkeun

LDWS

Kaamanan AKTIF JEUNG PASIF

Dina kaayaan darurat 80km / jam, rem offset ngan ukur 0.8m. Kasalametan kacilakaan kendaraan nyumponan sarat pangaturan ECE R29.

DRL

DRL

Radar Balikkeun

Radar Balikkeun

LDWS

Dipercaya

AUMARK S ngalaman 1,6 Juta km Uji Jalan, sareng tés kaayaan damel anu beragam, kalebet uji tahan katahanan, uji réliabilitas, uji stabilitas, uji suhu luhur-handap, uji coba dataran luhur sareng sajabana.

Buka panto dina sababaraha sudut

Bantosan pangguna pikeun pangropéa anu langkung saé

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun