Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
TRUCK Medium & beurat-tugas

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Gaya Girang 6 * 4 8 * 4
  • GVW / GCW 55T / 80T
  • Kacepetan maksimal 85/95 km / jam
  • Mesin Cummins
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

SAFER

Dipercaya

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun