Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
BUS & Palatih

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Sakabéh Diménsi 10490 * 2500 * 3380
  • Max. Gradability ≥30%
  • Ngabobot Beurat 10.35T
  • GVW 14.2T
  • Kamampuh korsi 54 + 1
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Palatih séri Foton BJ6103 / BJ6105 mangrupikeun réfléksi caket na kana épéktipitas, kualitas sareng perbaikan. Kalayan prosés manufaktur anu asak sareng penjualan taunan anu ajeg, éta parantos kéngingkeun langkung seueur asih di antara klien sareng konsumén.

Lampu Kepala
Beurang peuting
Gril
Stang kétang

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Kombinasi hebat efisiensi sareng kelestarian pelatih seri 10M ngagumkeun sareng powertrain anu épisién pisan, kinerja mesin anu ningkat kalayan konsumsi anu langkung handap, rute téhnis anu mateng tina pangalaman operasi anu réa.

SAFER

Torsion-buktina

Struktur awak monocoque tipe truss sareng desain loop tutup, kalayan kakuatan torsional ningkat ku 50%, nyayogikeun supir sareng panumpang nganggo pangalaman nyetir sareng tunggang langkung raoseun sareng langkung aman.

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Kompartemen mesin dilengkepan alarm suhu pikeun ngawaskeun real-time sareng alat-alat otomatis pikeun ngawasan real-time; pelat waja firewall dilarapkeun pikeun mastikeun kaamanan supir sareng panumpang anu langkung saé; bahan tahan seuneu sareng bahan tahan seuneu A-grade kalayan kinerja kaamanan anu langkung saé dianggo di sekitar sumber pemanasan anjeun.

Torsion-buktina

Struktur awak monocoque tipe truss sareng desain loop tutup, kalayan kakuatan torsional ningkat ku 50%, nyayogikeun supir sareng panumpang nganggo pangalaman nyetir sareng tunggang langkung raoseun sareng langkung aman.

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Kompartemen mesin dilengkepan alarm suhu pikeun ngawaskeun real-time sareng alat-alat otomatis pikeun ngawasan real-time; pelat waja firewall dilarapkeun pikeun mastikeun kaamanan supir sareng panumpang anu langkung saé; bahan tahan seuneu sareng bahan tahan seuneu A-grade kalayan kinerja kaamanan anu langkung saé dianggo di sekitar sumber pemanasan anjeun.

Dipercaya

Foton ngagaduhan garis standar tingkat Nasional pikeun digitalisasi, uji coba speed, sisindiran test-bed, beban as, ABS test-bed, sistem deteksi tés rem sareng anu sanésna, Ngamankeun sertifikasi sareng akreditasi ti TUV Rheinland Jerman sareng laboratorium nasional CNAS.

Produk foton ngalangkungan deteksi kandaraan anu ketat sareng uji rollover langkung ti 100 rébu kilométer dina kaayaan sababaraha jinis jalan sareng dina kaayaan cuaca anu paling karasa sapertos suhu luhur, suhu handap sareng tekanan rendah.

Foton dilengkepan bangku uji propésional sareng jalur uji anu beragam pikeun ngajamin reliabilitas sareng efisiensi alat sareng sistem anu dipasang beus Foton. Kalayan struktur kaku sareng kuat, beus Foton tahan tabrakan sisi-sisi sareng sirah ogé nyegah gurat tip. Sateuacan lebet kana jasa, aranjeunna ngalaman uji ketat sareng verifikasi.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun