Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
BUS & Palatih

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Sakabéh Diménsi 12000 * 2550 * 3100/3250 (Kanggo C12)
  • Basis roda 5900
  • Ngabobot Beurat 12T
  • GVW 18T
  • Kapasitas Panumpang / Korsi 92 / 24-46
  • Struktur Awak Monocoque / Semi-monocoque
  • Struktur Lantai Low-entry / Low-floor / Dua-step
  • Konfigurasi Panto Dua panto jangjang dua kali ayun
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Kalayan kaunggulan anu luar biasa sapertos épisiénsi, hemat énergi, kanyamanan sareng kaamanan, éta ngagaduhan peran anu penting pikeun kota maju pangembangan transportasi umum sareng promosi kandaraan anu ramah lingkungan, nyumponan kabutuhan operasional operator anu sanés.

Panto payun
NG Silinder
Manual Ramp

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Ku milih beus Foton, anjeun milih angkutan umum anu cerdas. Ti mimiti isuk nepi ka sore, unggal beus Foton tiasa ngajalankeun jasa lengkep, dina unggal rute. Éta nawiskeun anjeun kalenturan pamungkas dina cara anu pangsaéna.

Mesin dioptimalkeun

Séri ieu cocog sareng mesin anu nohonan standar EURO II kana standar EURO V;

Mesin Diesel / NG sayogi

Pangiriman sababaraha kali

Séri ieu cocog sareng sababaraha rupa transmisi mimitian ti transmisi manual ka transmisi otomatis;

Kaasup transmisi ZF AllisionVoith Diwa.

SAFER

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Torsion-buktina

Struktur awak monocoque tipe truss sareng desain loop tutup, kalayan kakuatan torsional ningkat ku 50%, nyayogikeun supir sareng panumpang nganggo pangalaman nyetir sareng tunggang langkung raoseun sareng langkung aman.

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Kompartemen mesin dilengkepan alarm suhu pikeun ngawaskeun real-time sareng alat-alat otomatis pikeun ngawasan real-time; bahan tahan seuneu sareng bahan tahan seuneu A-grade kalayan kinerja kaamanan anu langkung saé dianggo di sekitar sumber pemanasan.

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Torsion-buktina

Struktur awak monocoque tipe truss sareng desain loop tutup, kalayan kakuatan torsional ningkat ku 50%, nyayogikeun supir sareng panumpang nganggo pangalaman nyetir sareng tunggang langkung raoseun sareng langkung aman.

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Kompartemen mesin dilengkepan alarm suhu pikeun ngawaskeun real-time sareng alat-alat otomatis pikeun ngawasan real-time; bahan tahan seuneu sareng bahan tahan seuneu A-grade kalayan kinerja kaamanan anu langkung saé dianggo di sekitar sumber pemanasan.

Dipercaya

Dina 2017, Foton AUV parantos nganteurkeun 1000 beus énergi bersih ka perusahaan beus Yangon di Myanmar, ngalaksanakeun urutan pangageungna dina industri beus china.

Foton Dilengkepan bangku uji propésional sareng jalur uji anu beragam pikeun ngajamin reliabilitas sareng efisiensi alat sareng sistem anu dipasang beus Foton. Kalayan struktur kaku sareng kuat, beus Foton tahan tabrakan sisi-sisi sareng sirah ogé nyegah gurat tip. Sateuacan lebet kana jasa, aranjeunna ngalaman uji ketat sareng verifikasi.

Beus Foton ngalangkungan deteksi kandaraan anu ketat sareng uji rollover langkung ti 100 rébu kilométer dina kaayaan sababaraha jinis jalan sareng dina kaayaan cuaca anu paling karasa sapertos suhu luhur, suhu handap sareng tekanan rendah.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun