Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
BUS & Palatih

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Sakabéh Diménsi 7300 * 2230 * 3030 (kalayan A / C)
  • Basis roda 4000
  • Ngabobot Beurat 6T
  • GVW 8,5T
  • Kamampuh korsi 21 + 1/23 + 1/25 + 1/28 + 1
  • Struktur Awak Semi-monocoque
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Foton H7 énggal ngagabungkeun fungsionalitas tinggi sareng kanyamanan, sareng kualitas sora kalayan kaamanan anu hadé. Seueur tinekanan henteu ngan ukur dina desain aerodinamika sareng ciri nyetir anu luar biasa, tapi ogé khususna dina konsumsi bahan bakar anu éfisién sareng biaya siklus kahirupan anu handap.

Lampu hareup
Bagian handap
Lampu Rear
Bagian Pangiriman

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Powertrain unggulan Ku téknik kakuatan terpadu anu maju sareng kamampuan R&D anu déwasa, beus séri Foton 7M ngagaduhan sistem powertrain anu saé, nampilkeun paningkatan kinerja motor sareng konsumsi anu langkung handap.

Mesin Cummins

Kinerja mimiti anu luar biasa, khususna dina suhu ultralow, -40ºC;

Geter handap, sora handap pikeun nyetir langkung nyaman, 7% langkung handap tina produk saingan anu sanés;

Beuratna ngan ukur ngahontal 340kg, 15% -60% langkung énggal tibatan produk tanding anu sanés;

Kaluaran per liter ngadeukeutan 33.2kW / L, 10-35% langkung luhur tibatan produk anu sanésna sanés;

Torsi maksimum ngahontal 600NM, well-dipigawé dina nanjak-lamping.

ZF Pangiriman

Lampu-beurat, perumahan aluminium;

Émisi noise low ngaliwatan gear hélik dioptimalkeun;

Sinkronisasi bébas-pangropéa salami hirupna transmisi pinuh;

Eusian minyak seumur hirup sayogi

FS As

Perumahan gandar sareng pamrosésan khusus, kekakuan anu saé sareng kakuatan anu luhur;

Pangirangan pangiringan pamungkas ku struktur kompak, pakakas kakuatan tinggi ku conditio pelinciran anu langkung saé;

Noise lemah sareng efisiensi transmisi tinggi, mastikeun kanyamanan kendaraan sareng ékonomi.

Dumasar kana téknik chassis treuk Foton anu asak, beus Foton parantos ngalereskeun chassis pikeun struktur beus anu cocog pisan:

Réliabilitas ningkat ku 30% Pigura chassis pelebaran, koefisien Kasalametan anu langkung mantep pisan diwanohkeun Kéngingkeun panarimaan lega di pasar global.

SAFER

Marake pneumatik

Rem cakram payun & Rem kendang tukang

Kinerja dissipation panas anu saé, ningkatkeun stabilitas sareng efisiensi ngerem sistem pengereman Struktur saderhana sareng resesi termal anu saé sareng recovery Pangereman stabil kalayan kaamanan tinggi, konsumsi énergi anu handap, umur panjang jasa

ESC

LDWS

Sistem peringatan keberangkatan jalur (LDWS) Sistem anu ngingetkeun supir nalika kendaraan ngamimitian jalan anu teu dihaja

Marake pneumatik

Rem cakram payun & Rem kendang tukang

Kinerja dissipation panas anu saé, ningkatkeun stabilitas sareng efisiensi ngerem sistem pengereman Struktur saderhana sareng resesi termal anu saé sareng recovery Pangereman stabil kalayan kaamanan tinggi, konsumsi énergi anu handap, umur panjang jasa

ESC

LDWS

Sistem peringatan keberangkatan jalur (LDWS) Sistem anu ngingetkeun supir nalika kendaraan ngamimitian jalan anu teu dihaja

Dipercaya

20190402175046_produk_35_14103055

Foton ngagaduhan garis standar tingkat Nasional pikeun digitalisasi, uji coba speed, sisindiran test-bed, beban as, ABS test-bed, sistem deteksi tés rem sareng anu sanésna, Ngamankeun sertifikasi sareng akreditasi ti TUV Rheinland Jerman sareng laboratorium nasional CNAS

Produk foton ngalangkungan deteksi kandaraan anu ketat sareng uji rollover langkung ti 100 rébu kilométer dina kaayaan sababaraha jinis jalan sareng dina kaayaan cuaca anu paling karasa sapertos suhu luhur, suhu handap sareng tekanan rendah.

Foton Dilengkepan bangku uji propésional sareng jalur uji anu beragam pikeun ngajamin reliabilitas sareng efisiensi alat sareng sistem anu dipasang beus Foton. Kalayan struktur kaku sareng kuat, beus Foton tahan tabrakan sisi-sisi sareng sirah ogé nyegah gurat tip. Sateuacan lebet kana jasa, aranjeunna ngalaman uji ketat sareng verifikasi.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun