Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
BUS & Palatih

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Sakabéh Diménsi 6530 * 2230 * 2800
  • Basis roda 3900
  • Ngabobot Beurat 5.9 / 6.2T
  • GVW 8,5T
  • Kapasitas Panumpang / Korsi 36 / 11-17
  • Panto Panumpang Hiji panto kaluar-ayun
  • Struktur Awak Monocoque, Low-entry / Dua-léngkah
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Beus kota Foton C6 EV ngalangkungan konsép beus "mikro-sirkulasi" anu motong inohong anu alus di jalan raya perkotaan antara blok kota atanapi komunitas, ngarengsekeun masalah transportasi warga kota di mil terakhir. Kalayan novél sareng desain unik, éta nampilkeun kesederhanaan sareng afinitas, ngarah kana mode "mikro-sirkulasi" beus.

Tembok Hareup
Tembok Pungkur
Lampu hareup
Pakét batré

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Foton C6 EV beus kota nyebatkeun konsép beus "mikro-sirkulasi" anu motong inohong anu alus di jalan raya kota antara blok kota atanapi komunitas, ngarengsekeun masalah transportasi warga kota "mil terakhir", sadar hubungan anu lancar antara stasiun karéta sareng komunitas, jalan artéri sareng komunitas. Kalayan novél sareng desain unik, éta nampilkeun kesederhanaan sareng afinitas, ngarah kana mode "mikro-sirkulasi" beus.

Magnét permanén motor sinkron

Dilengkepan sistem kendali kendaraan otonom anu maju, kalayan taun operasi komérsial.

Ngecas kasempetan

kalayan ngecas waktos 12 dugi 15 menit unggal waktos, sareng jarak nyetir unggal muatan ngahontal langkung ti 150km, ngahémat biaya BBM dugi ka 80,000 RMB unggal taun.

SAFER

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Torsion-buktina

Struktur awak monocoque tipe truss sareng desain loop tutup, kalayan kakuatan torsional ningkat ku 50%, nyayogikeun supir sareng panumpang nganggo pangalaman nyetir sareng tunggang langkung raoseun sareng langkung aman.

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Torsion-buktina

Struktur awak monocoque tipe truss sareng desain loop tutup, kalayan kakuatan torsional ningkat ku 50%, nyayogikeun supir sareng panumpang nganggo pangalaman nyetir sareng tunggang langkung raoseun sareng langkung aman.

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Dipercaya

Foton Ngabantosan operator pikeun nyusun rencana operasi anu optimal ku cara analisa siklus operasi Kendaraan sareng analisis sumberdaya pangwangunan Prasarana, kalebet sababaraha faktor anu lengkep: modeu beus, modeu muatan, biaya per unit, mileage / dinten, jst.

Foton nyayogikeun perencanaan garis dioptimalkeun ku operator pikeun modeu operasi kendaraan, sapertos kota ukuran Sedeng.

Ngaliwatan operasi démo kendaraan, latihan tanaga, bimbingan operasi tim, Foton tujuanana pikeun majukeun saran sareng solusi khusus pikeun operator. Pitunjuk operasi tim: Eureun rencana pangwangunan stasiun; Latihan manajemén armada, kalebet pangropéa périodik kandaraan; Manajemén konsumsi énergi; Latihan ngajadwalkeun kendaraan, sapertos frekuensi angkat; rencana shift staggered & penjadwalan kendaraan jauh. Operasi Démonstrasi: Analisis Paménta Operator; Perencanaan solusi produk; Sampel & demonstrasi operasi; Ngawaskeun data & analisa; Solusi dioptimalkeun akhir. Latihan tanaga: NEV palatihan dasar pangaweruh; Perbaikan sareng perawatan & latihan diagnosis sesar; Latihan katerampilan nyetir.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun