Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
BUS & Palatih

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Sakabéh Diménsi 12000 * 2550 * 3100/3250 (Kanggo C12)
  • Basis roda 5900
  • Ngabobot Beurat 12.7 / 12.9T
  • GVW 18T
  • Kapasitas Panumpang / Korsi 76-82 / 23-43
  • Panto Panumpang 2 panto jangjang dua kali dina-ayun
  • Struktur Awak Monocoque Low-entry / Low-floor
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Kalayan kaunggulan anu luar biasa sapertos épisiénsi, hemat énergi, kanyamanan sareng kaamanan, éta ngagaduhan peran anu penting pikeun kota maju pangembangan transportasi umum sareng promosi kandaraan anu ramah lingkungan, nyumponan kabutuhan operasional operator anu sanés.

Batré
Ngecas outlet
Fans éléktronik
Tembok Hareup

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Foton C10 / C12 EV beus kota leres-leres dipercaya, aman, produk nguntungkeun, ngaréspon kabutuhan ayeuna sareng pikahareupeun angkutan kota. Ti rarancang dugi ka tahap perencanaan, tekenan urang parantos dina ngahontal épéktasi énergi pangageungna, ningkatkeun jarak beus sareng ngaoptimalkeun tungtung manajemén kahirupan.

Magnét permanén motor sinkron

Dilengkepan sistem kendali kendaraan otonom maju, kalayan taun operasi komérsial, tingkat kahadiran langkung luhur tibatan 98%.

Struktur drive langsung listrik murni

5% langkung luhur tibatan produk anu sami dina babandingan pemanfaatan énergi;

Awak enteng, 5% langkung enteng tibatan produk anu sami.

Modeu ngecas sababaraha

Kasempetan sareng ngecas sapeuting, sadar sababaraha kombinasi konfigurasi pikeun pasar anu béda pikeun nyumponan kabutuhan operasi anu béda.

ort

Sistem pendinginan suhu-kontrol otomatis

Nyadar régulasi kagancangan calakan dumasar kana paménta radiasi pikeun ngahontal efisiensi tinggi sareng hemat énergi (ningkat ku 5%)

SAFER

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Torsion-buktina

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Kompartemen mesin dilengkepan alarm suhu pikeun ngawaskeun real-time sareng alat-alat otomatis pikeun ngawasan real-time; pelat waja firewall dilarapkeun pikeun mastikeun kaamanan supir sareng panumpang anu langkung saé; bahan tahan seuneu sareng bahan tahan seuneu A-grade kalayan kinerja kaamanan anu langkung saé dianggo di sekitar sumber pemanasan anjeun.

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Torsion-buktina

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Kompartemen mesin dilengkepan alarm suhu pikeun ngawaskeun real-time sareng alat-alat otomatis pikeun ngawasan real-time; pelat waja firewall dilarapkeun pikeun mastikeun kaamanan supir sareng panumpang anu langkung saé; bahan tahan seuneu sareng bahan tahan seuneu A-grade kalayan kinerja kaamanan anu langkung saé dianggo di sekitar sumber pemanasan anjeun.

Dipercaya

Foton nyayogikeun perencanaan garis dioptimalkeun ku operator pikeun modeu operasi kendaraan, sapertos Megalopolis, kota ukuran Sedeng, kota ukuran sedeng.

Dukungan téknis: sacara komprehensif ngémutan sumber daya sareng kabutuhan operator, ngahiji biaya infrastruktur sareng kaayaan produk anu béda pikeun ngabantosan palanggan ngawangun rencana pangwangunan infrastruktur anu layak sacara ékonomis Manajemén jauh: sistem manajemén jarak jauh - iBlue, ngabantosan supir pikeun ngawujudkeun kontrol calakan sareng operator anu ngadukung pikeun ngahontal palatihan konsultasi operasi anu cerdas: ngabantosan operator pikeun méréskeun masalah operasi anu praktis ngalangkungan operasi démo, latihan tanaga, bimbingan operasi tim tina mésér produk dugi ka operasi engké, jst.

20190402171127_product_35_226056629Sistem manajemén dewan-iTink, kalayan produk perlindungan lingkungan anu cerdas, dukungan operasi anu cerdas sareng jasa manusiawi, nyiptakeun platform manajemén terpadu pikeun jalma, mobil sareng jalan.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun