Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
20190131191050_banner_35_939705452

Grup Motor Foton

Nawiskeun produk sareng jasa anu ditambih nilai tinggi pikeun pangguna lokal, sareng nerapkeun standar produksi mobil sareng operasi global anu ngarah ka daérah sanés ku bisnis na.

IHTISAR

Ngalakukeun pangembangan gancang dina bisnis kendaraan komersial.

Mingpin industri komérsial cina

Grup Motor Foton didirikeun dina 28 Agustus 1996 sareng kantor pusatna di Beijing, Cina. Kalayan lingkup bisnis ngaliput rangkay pinuh ku kendaraan komérsial kalebet truk sedeng sareng tugas beurat, truk tugas ringan, van, beus pikap, sareng kendaraan mesin konstruksi sareng produksi akumulasi sareng volume penjualan sakitar 9.000.000 kendaraan. Nilai Foton Motor Brand parantos dievaluasi sakitar US $ 16,6 milyar, peringkat No. 1 salami 13 taun berturut-turut di lapangan kendaraan komérsial Cina.

FOTON GLOBAL

Janten pabrik wahana komérsial terkemuka global ku globalisasi.

MISI & VISI

Ti saprak ngadegna, Foton Motor parantos fokus dina ngawangun masa depan anu pinuh ku harmoni manusa, mobil sareng alam.

EMBLEM

gambar intan parantos dikutip salaku prototipe logo Foton Motor, éta nandakeun téknologi, kualitas, nilai tinggi sareng permanén. Foton "Brilian Intan" diibaratkeun intan anu ngagenclang, anu nunjukkeun komitmen Foton pikeun inovasi téknologi, perawatan manusa sareng kaéndahan harmoni.

VISI

Foton Motor bakal mingpin jalan ka masa depan mobilitas, sacara lestari nyiptakeun nilai-nilai abadi anu sampurna sareng luar biasa pikeun karaharjaan konsumén, masarakat sareng manusa.

MISI

Kami FOTONER teras-terasan narékahan pikeun nantang tujuan tinggi, nyita kasempetan ngembangkeun berkelanjutan, ningkatkeun standar urang pikeun kagumantungan, réliabilitas sareng kapuasan pelanggan, ngajalankeun kahirupan modéren ku komitmen kana téknologi terintegrasi.

TEKNOLOGI Nuju KA Hareup

MILESTONES

Anjog jalan ka pabrik wahana komérsial global.

Anjog bisnis kandaraan komérsial Cina
Luncat ka payun salaku Global Corporation