Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
BUS & Palatih

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Sakabéh Diménsi 12000 * 2550 * 3790
  • Basis roda 6000
  • Ngabobot Beurat 13T
  • GVW 18T
  • Kamampuh korsi 32 + 1 + 1/49 + 1 + 1
  • Struktur Awak Monocoque / Semi-monocoque
  • Standar Émisi EURO II - EURO V
  • Luagge kompartemen 10 m3
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Tampilan Puncak Agung témbok payuneun Karajaan: desain elegan sareng anggun, nunjukkeun tingkah polah megah na; Kaca depan: nampilkeun sudut caster 50 derajat pikeun résistansi hawa anu langkung handap, signifikan dina ngahémat énergi; Tembok sisi: desain streamline kalayan fitur dinamis sareng singket.

Lampu Kepala
Lampu Izin
Kompartemen
Lampu Rear

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Emas powertrain Éta ngahijikeun sareng mesin Cummins ISG, transmisi ZF, kopling SACHS sareng WABCO ABS sareng ESC (opsional), nyorot kinerja anu luhung sareng émisi handap.

Mesin CUMMINS

Anjog desain ringan sareng modular;

Téknologi LBSC;

Téknologi jet tekanan tinggi 2000bar;

Pelopor prosés anyar sareng bahan.

Transmisi ZF

Lampu-beurat, perumahan aluminium;

Émisi noise low ngaliwatan gear hélik dioptimalkeun;

Sinkronisasi bébas-pangropéa salami hirupna transmisi pinuh;

Eusian minyak seumur hirup sayogi.

WABCO ABS

Ngabantosan manjangkeun umur ban dugi ka 10%;

Ngaoptimalkeun kendali trailer nalika manuver darurat;

Ngabantosan nyingkahan gandeng leueur sareng jackknifing nalika marake;

Maksimalkeun efektivitas rem ka sadayana

Kopling SachS

Koefisién konstan gesekan;

Kinerja Dursasana lemes;

Résistansi panas luhur (luntur);

Laju ngagem lemah & stabilitas gancang;

Teu aya kacenderungan deformasi;

Lingkungan cocog dina produksi sareng

SAFER

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Torsion-buktina

Struktur awak monocoque tipe truss sareng desain loop tutup, kalayan kakuatan torsional ningkat ku 50%, nyayogikeun supir sareng panumpang nganggo pangalaman nyetir sareng tunggang langkung raoseun sareng langkung aman.

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Kompartemen mesin dilengkepan alarm suhu pikeun ngawaskeun real-time sareng alat-alat otomatis pikeun ngawasan real-time; bahan tahan seuneu sareng bahan tahan seuneu A-grade kalayan kinerja kaamanan anu langkung saé dianggo di sekitar sumber pemanasan.

Tabrakan-buktina

Baja paduan kakuatan tinggi diterapkeun sareng kakuatan ngahasilkeun langkung luhur ningkat ku 50% tibatan baja biasa. Kalayan tahan hawa anu lemah sareng résistansi anu teguh, éta mastikeun kasalametan nyetir.

Torsion-buktina

Struktur awak monocoque tipe truss sareng desain loop tutup, kalayan kakuatan torsional ningkat ku 50%, nyayogikeun supir sareng panumpang nganggo pangalaman nyetir sareng tunggang langkung raoseun sareng langkung aman.

Korosi-buktina

Téhnik electrocoating state-of-the-art pisan ningkatkeun kinerja anti korosi sareng kaéndahan beus anu tahan lami.

Seuneu-buktina

Kompartemen mesin dilengkepan alarm suhu pikeun ngawaskeun real-time sareng alat-alat otomatis pikeun ngawasan real-time; bahan tahan seuneu sareng bahan tahan seuneu A-grade kalayan kinerja kaamanan anu langkung saé dianggo di sekitar sumber pemanasan.

Dipercaya

Beus Foton ngalangkungan deteksi kandaraan anu ketat sareng uji rollover langkung ti 100 rébu kilométer dina kaayaan sababaraha jinis jalan sareng dina kaayaan cuaca anu paling karasa sapertos suhu luhur, suhu handap atanapi tekanan rendah.

Foton ngagaduhan garis standar tingkat Nasional pikeun digitalisasi, uji coba speed, sisindiran test-bed, beban as, ABS test-bed, sistem deteksi tés rem sareng anu sanésna, Ngamankeun sertifikasi sareng akreditasi ti TUV Rheinland Jerman sareng laboratorium nasional CNAS.

Kalayan struktur anu mantap, beus Foton tahan tabrakan sisi-sisi sareng sirah ogé nyegah gurat tip. Sateuacan lebet kana jasa, aranjeunna ngalaman uji ketat sareng verifikasi.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun