Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
KENDARA PASSENGER

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Taksi Baris tunggal / Baris dua kali
  • Panjangna 2100/2800
  • Kapasitas ngamuat 1245/995
  • Kakuatan 63KW / 64KW
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

• tutumpakan angkutan barang Profesional, desain anyar. • Treuk pickup mini sirah pondok. • chassis Kuat: Integratedly dibentuk persegi panjang tube langkung panjang, tabung bertulang poros pungkur, terpadu primér sareng bantu 5-daun spring suspénsi tukang, sareng sajabana

Lampu Kepala

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

20190226134858_produk_35_569170695

Kategori: 1.2L

Karakteristik Tipe: 16V + DOHC + MPFI

Bore (mm): 69.7

Stroke (mm): 79

Pindahan (L): 1.206

Kategori: 1.25L

Karakteristik Tipe: 16V + DOHC + VVT

Bore (mm): 69.8

Stroke (mm): 81.6

Pindahan (L): 1.249

Kategori: 2.0L

Karakteristik Tipe: VVT + EGR

Bore (mm): 81 × 95.5

Stroke (mm): 88

Kapindahan (L): 1.968

SAFER

Desain Kopling Hyaulic

Anu mimiti nganggo desain kopling hyaulic, ngamungkinkeun sadaya kaluaran kakuatan kendaraan sareng kanyamanan operasi, ngamungkinkeun efisiensi ékonomi bahan bakar anu saé.

Pilihan Airbag Ganda

Pilihan Airbag Ganda

Struktur Kandang

Struktur kandang, nyerep énergi dua tahap

ABS Dilengkepan

ABS dilengkepan

Desain Kopling Hyaulic

Anu mimiti nganggo desain kopling hyaulic, ngamungkinkeun sadaya kaluaran kakuatan kendaraan sareng kanyamanan operasi, ngamungkinkeun efisiensi ékonomi bahan bakar anu saé.

Pilihan Airbag Ganda

Pilihan Airbag Ganda

Struktur Kandang

Struktur kandang, nyerep énergi dua tahap

ABS Dilengkepan

ABS dilengkepan

Dipercaya

Kapasitas mawa kargo luar biasa (chassis kuat)

Desain propésional

Daya tahan anu panjang

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun