Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
KENDARA PASSENGER

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Jinis Awak 1640
  • Mesin G03-12
  • Tipe Suluh Bénsin
  • Ukuran jero 2300 * 1450 * 1280
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

• Asalna tina ideu kréatip Éropa, ngalancarkeun desain sareng penampilan anu ngawujudkeun rasa aman • Nyetak nyanghareupan payun anu unik, ngamungkinkeun rasa anu stabil sareng raos

Gril

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

Mesin sacara mandiri dikembangkeun ku Foton

Kategori: 1.2L

Karakteristik Tipe: 16V + DOHC + MPFI

Bore (mm): 69.7

Stroke (mm): 79

Pindahan (L): 1.206

SAFER

Jaminan rinci

3 puteran analisis kakuatan CAE sareng modifikasi, ngajamin kinerja dipercaya bagian chassis kritis; tés reliabilitas wahana sadayana sareng modifikasi, ngamungkinkeun sadaya umur kendaraan 10-taun atanapi 200,000 km

Desain awak dioptimalkeun

Desain pigura anggota 8-palang, ngamungkinkeun résistansi panghadé panghadéna Dibandingkeun sareng mini-bus umum, bénsin kerangka bagian ningkat ku 10%, kandel lambar baja ningkat ku 20%; 58% pigura tina waja kakuatan tinggi.

Rem cakram

Brek kendang

Rem kendang tukang, mastikeun ngerem maksimal

Jaminan rinci

3 puteran analisis kakuatan CAE sareng modifikasi, ngajamin kinerja dipercaya bagian chassis kritis; tés reliabilitas wahana sadayana sareng modifikasi, ngamungkinkeun sadaya umur kendaraan 10-taun atanapi 200,000 km

Desain awak dioptimalkeun

Desain pigura anggota 8-palang, ngamungkinkeun résistansi panghadé panghadéna Dibandingkeun sareng mini-bus umum, bénsin kerangka bagian ningkat ku 10%, kandel lambar baja ningkat ku 20%; 58% pigura tina waja kakuatan tinggi.

Rem cakram

Brek kendang

Rem kendang tukang, mastikeun ngerem maksimal

Dipercaya

Daérah anu nyetir ngagarap desain kompartemen komérsial, nyetak nyaman. Footboard ngaleungitkeun anjeun tina ban perjalanan.

20190227102212_produk_35_1161566426

Trims interior dua tahap, ngawujudkeun perasaan éstétis tina mobil panumpang. 13 tempat panyimpenan, ngarah dina produk anu sami.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun