Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup

KENDARA PASSENGER

TUNLAND

Nyetir Cicih Wates

SAUVANA

Ninggalkeun halangan deui dina lebu

Gratour T3

Sadayana aya dina kakendali

Gratour V5

Sadayana aya dina kakendali

TOANO

Toano didesain ku tim desain mobil asli Mercedes-Benz Sprinter di Stuttgart, Jérman.

LIHAT CS2

Karajinan anu lemes nunjukkeun kualitas anu luar biasa.

TRUCK DAYA-CAHAYA

AUMARK S

Super treuk

AUMARK C

Minuhan kota, kabutuhan logistik antar-kota suburban sareng jarak pondok sareng didesain kanggo kabutuhan logistik anu épéktip pikeun kelompok pangguna

AUMARK TX

Minuhan kota, kabutuhan logistik antar-kota suburban sareng jarak pondok.

TRUCK Medium & beurat-tugas

AUMAN ETX

Hadiran anu hadé sareng payload kanggo konstruksi & beton

AUMAN EST-A

Pikeun pasar logistik high-end

AUMAN EST-M

Efisiensi tinggi-treuk sedeng-tugas EST-M

AUMAN EST DUMPER

Efisiensi angkutan anu langkung luhur sareng kapasitas pangangkut anu langkung luhur

BUS & Palatih

FOTON C8 / C9

Nyuntikkeun kakuatan anyar kana angkutan umum

FOTON BJ6802 / BJ6902

Vérsi anu dironjatkeun tina FOTON BUS PRODUK MATANG

FOTON BJ6103 / BJ6105

REFLEKSI KASILIHANNYA KANGGO EFÉKTIVITAS, KUALITAS JEUNG PERFÉFÉSénsi

FOTON U12D

NAWARKEUN PANGALAMAN LUAR BIASA

FOTON C10 / C12 EV

PROFILING jalan héjo JEUNG ERI-FRIENDLY OF TRIP

FOTON H7

KOPISIAN FUNGSI JAUH DENGAN EFISIENSI EKONOMI

FOTON U12

PRESTASI JALAN SUPREME

FOTON U9 / U10

Pelatih anjeun tiasa gumantung

FOTON C10 / C12

BINTANG KOTA, Modél Pangangkutan Umum Pangalusna

FOTON C8L EV

PROFILING jalan héjo JEUNG ERI-FRIENDLY OF TRIP

FOTON C6 EVFOTON C6 EV

Solusi pangsaéna kanggo mil panungtungan