Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup

GLOBALISASI

Foton Motor taat kana jalan ékspansi bisnis dumasar kana kamekaran kontén, pokus kana industri otomotif, sareng ngawangun mérek 100 taun. Dina waktos anu caket, Foton Motor bakal janten perusahaan otomotif kelas utama main-tech modél dunya, sareng nyiptakeun produk hemat biaya anu cocog sareng standar dunya pikeun palanggan na.

Industri Motor Foton 4.0

Pamasaran-centric, biaya siklus kahirupan-lebar produk (TCO) sareng solusi terpadu kahontal ngalangkungan Foton Motors Industry 4.0.

2 + 3 + N

Kalayan jalur pangwangunan global "2 + 3 + N", urang bakal ngawujudkeun pangwangunan industrialisasi global sareng nyayogikeun palanggan global produk sareng jasa otomotif kualitas luhur.

Aliansi Strategis

Ngawangun sistem ranté nilai inti terkemuka global sareng janten salah sahiji daya saing inti Foton Motor.

Industri Motor Foton 4.0

Kanggo pikahareupeun.

Dumasar kana Internet of Things, data ageung, sareng platform awan, ékosistem-centric customer diwangun. Data ageung dianggo pikeun nyetir manajemén calakan perusahaan sareng kustomisasi skala ageung konsumén kahontal ngalangkungan produk pinter, pabrik pinter, sareng pabrik calakan.

2 + 3 + N

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.scelerisque.

Aliansi Strategis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.scelerisque.Lorem ipsum dolor sit amet

Foton Motor ngempelkeun hikmah global sareng parantos ngiringan usaha patungan sareng Cummins, pabrik mesin mandiri panggedéna sadunya, Daimler Group, pabrik kendaraan komérsial pangageungna, sareng ZF, panyadia téknologi transmisi sareng chassis pangageungna. Perusahaan unggulan sapertos Bosch sareng WABCO, perusahaan komponén konci, parantos ngawangun aliansi strategis sareng ngadegkeun sistem manajemen ranté suplai kelas dunya.

FOTON CUMMINS, SULI 2006

Ayeuna, Foton Cummins Engine Company Limited (BFCEC) ngagaduhan Cummins F 2.8L sareng 3.8L light-duty, 4,5L medium-duty, G 10.5L sareng 11.8L mesin solar beurat-tugas, kalayan total investasi langkung ti 4,9 milyar yuan sareng kaluaran taunan 520,000 unit, bakal nyumponan rupa-rupa syarat pasar global sareng standar émisi.

2006-10

Foton Motor sareng Cummins Inc. nandatanganan perjanjian

Foton Motor sareng Cummins Inc. nandatanganan perjanjian pikeun ngawangun perusahaan patungan 50/50. Perusahaan patungan énggal bakal ngadamel dua jinis mesin diesel Cummins ringan-kinerja, di Beijing, Cina.

2008-03

Beijing Foton Cummins Engine Co, .Ltd didirikeun

Beijing Foton Cummins Engine Co, .Ltd didirikeun, usaha patungan antara FOTON sareng Cummins kalayan investasi 50:50, total investasi RMB 2,7 milyar.

2009-06

Bejing Foton Cummins Engine Co., Ltd parantos siap produksi

Bejing Foton Cummins Engine Co., Ltd parantos siap produksi sareng ISF2.8L sareng ISF 3.8L kanggo LDT dihasilkeun. Dua mesin ngagaduhan desain high-end, performa tinggi sareng émisi rendah, saluyu sareng peraturan émisi di luhur Euro IV; kaluaran taunan 400,000, basa manufaktur mesin tugas ringan panggedéna di Cina.

2014-02

Tilas Sékretaris Nagara AS John Forbes Kerry nganjang ka Foton Cummins

Tilas Sékretaris Nagara AS John Forbes Kerry nganjang ka Foton Cummins

2014-04

Gabungan P&P ku Foton sareng Cummins, cocog sareng standar émisi Euro VI- mesin ISG sacara resmi dileupaskeun di Amérika Serikat.

Gabungan P&P ku Foton sareng Cummins, cocog sareng standar émisi Euro VI- mesin ISG sacara resmi dileupaskeun di Amérika Serikat. Mesin G Series anyar Cummins, mimitina didamel di Beijing Foton Cummins Engine Co., Limited (BFCEC).

2017-10

Foton sareng Cummins nandatangan Memorandum Kerja Sama Strategis tina Truk Héjo sareng Calakan

Memorandum Kerja Sama Strategis tina Truk Héjo sareng Cerdas ditandatanganan dina Forum Efisiensi Énergi AS-Cina.

2017-09

Juta mesin munggaran lahir

Milangkala ka-10 Foton Cummins diayakeun sareng juta mesin munggaran lahir

FOTON DAIMLER, SABI 2003

Foton Motor sareng pabrik wahana komérsial panglegana di Jerman Daimler Group parantos ngadegkeun patungan sareng Beijing Futian Daimler Automotive Co., Ltd. Perusahaan patungan dioperasikeun dina mérek Futian Auman, anu ngahasilkeun produk treuk beurat Auman sareng treuk beurat OM457 mesin kalayan standar émisi lisénsi Daimler sareng kakuatan anu ngahontal Euro V sareng 490 tenaga kuda masing-masing.

2008-08-07

Asup ka MOU

Daimler sareng Foton nandatangan Memorandum Of Understanding di Beijing.

2009-01-29

Foton ngahontal perjanjian dina produksi wahana komérsial sareng Jérman Daimler AG

Tanggal 29 Januari 2009, di Berlin, Foton ngahontal perjanjian ngeunaan produksi wahana komérsial sareng Jérman Daimler AG. Dua pihak sapuk pikeun ngawangun patungan sareng perjanjian 50/50 Shareholder pikeun produksi truk sedeng sareng tugas beurat ogé ngembangkeun téknologi sareng jasa. Foton-Daimler Joint Venture nguntungkeun tina penjualan séri truk Foton Auman sacara global.

2010-07-16

Asup Kontrak Usaha Gabungan

Tanggal 16 Juli 2010, Foton sareng Daimler babarengan nandatanganan Kontrak Usaha Bersama di Aula Besar Rahayat di Beijing, Cina.

2012-02-18

Beijing Foton Daimler Automotive Co., Ltd. didirikeun

Tanggal 18 Pébruari 2012, Beijing Foton Daimler Automotive Co., Ltd. didirikeun sareng Foton sareng Daimler masing-masing gaduh kapamilikan 50%, anu ngadamel séri Foton'sAuman truk sedeng sareng tugas beurat sareng Daimler anu ngagaduhan ijin 490hp Euro V Mercedes- Mesin tugas beurat Benz OM457.

2016-04

AUMAN EST diawalan dina Beijing Motor Show.

AUMAN EST (Energy Super Treuk) dikembangkeun ku patungan patukang tonggong sareng dikuatkeun ku Mercedes-Benz OM457 diawalan dina Beijing Motor Show.

20082009201020122016

FOTON ZF

FOTON ngadegkeun patungan sareng top driveline 1 sareng suplai téknologi chassis ZF pikeun ngahasilkeun kasus transmisi cerdas tinggi pikeun kendaraan komersial sareng tugas-tugas beurat.

Tahap 1 kasus transmisi pikeun kendaraan komersial-tugas bakal dilarapkeun dina dinten mimiti Januari, 2019 kalayan kaluaran taunan 160,000. sareng Phase 2 bakal diwangun sareng dioperasikeun dina dinten mimiti Januari, 2020 kalayan kaluaran taunan 320,000. Tahap 1 tina proyek tugas beurat bakal dilarapkeun dina dinten mimiti Januari, 2019 kalayan kaluaran taunan 115.000 kasus transmisi otomatis sareng 20.000 retarder. sedengkeun tahap 2 bakal dilakukeun dina dinten mimiti Januari 2022, kalayan kaluaran taunan 190,000 kasus transmisi beurat sareng 40.000 retarder.

Aliansi INOVASI FOTON GLOBAL

Kusabab masalah lingkungan janten beuki kasohor di sakumna dunya, FOTON ngagabung sareng perusahaan terkenal di dunya kalebet Cummins, ZF, CEVA Logistics, FAURECIA, WABCO, Continental sareng Rheinland sareng ngadegkeun China Intelligent Connected Super Truk Alliance (CICSA) Juni 2016, sasar pikeun nyieun téknologi terobosan sareng ngawangun hemat énergi, produk mobil héjo sareng pinter anu nyambung. Tilu targét aliansi nyaéta:

Salaku inisiator aliansi, FOTON ngusulkeun Rencana Truk Super. Numutkeun rencana éta, FOTON parantos usaha salami 4 taun sareng ngawangun truk super munggaran saluyu sareng kriteria Euro R&D --- AUMAN EST, anu diluncurkeun sacara global dina bulan Séptember 2016. Treukna parantos diverifikasi nganggo tés jalan nyata 10 juta km . 208 téknologi anyar-anyar sareng 4 modul (awak, chassis, powertrain sareng sistem listrik) ngirangan konsumsi bahan bakar 5-10%, ngirangan émisi karbon ku 10-15% sareng ningkatkeun efisiensi angkutan ku 30%; bantosan nyetir anu cerdas, umur layanan 1.500,000km B10 sareng interval jasa diperpanjang dina 100,000km naekeun pangembangan calakan, intensif sareng luhur-tungtung sistem logistik modéren. Super treukna langkung ti treuk. Mangrupikeun sistem transportasi pikeun pikahareupeun pikeun tujuan pikeun nyetir otonom, ningkatkeun efisiensi transportasi sareng kaamanan lalu lintas sareng ngirangan émisi karbon salajengna.

2014 ~ 2017

2014 ~ 2017

Ngawangun truk super anu épisién, cerdas sareng nyambung pikeun ngirangan konsumsi bahan bakar ku 30% (atanapi listrik murni), ngirangan émisi karbon ku 30% (atanapi nol) sareng ningkatkeun efisiensi angkutan 70%.

2018 ~ 2020

Ngawangun ékologi industri kandaraan global anu cerdas nyambung pikeun pamutahiran inovatif sareng pamekaran

2021 ~ 2025

Ngawangun sareng ngembangkeun patalimarga calakan global sareng kota pinter.