Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup

KAMAMPUHAN

Énergi anyar

ramah lingkungan

Énergi Anyar

FOTON nampi judul perusahaan mobil munggaran di Cina anu kalibet dina R&D beus anu didukung ku énergi héjo, pabrik munggaran beus anu didukung ku bahan bakar hidrogén sareng perusahaan mobil kalayan jarak tempuh operasi anu pangpanjangna di wahana tunggal di dunya.

PRODUK énergi anyar

Sadaya rangkaian kendaraan komersial, kalebet kendaraan panumpang, beus, treuk sareng SPV. AUV beus mimitian ti 5,9m dugi ka 18m aman, aman sareng solusi héjo pikeun transportasi panumpang, mudik sareng touring. Penjualan kendaraan héjo parantos kéngingkeun peringkat anu munggaran di industri salami taun-taun berturut-turut. Dina Méi 2016, FOTON meunang urutan 100 beus anu dikuatkeun ku sél suluh hidrogén, anu pang saéna di dunya.

Téknologi énergi anyar

FOTON sanggup ngalaksanakeun R&D tina 8 téknologi inti tina kandaraan énergi anyar kalebet integrasi powertrain, bungkus batré, kontrol motor sareng parangkat kendali kendaraan sareng parantos ngalamar 1.032 patén-patén anu aya hubunganana sareng dipiboga langkung ti 70% téknologi anu dipaténkeun. FOTON parantos hasil ngembangkeun alat kendali kandaraan 32-bit, sistem manajemen batré sareng sistem kendali motor, anu parantos diterapkeun dina sababaraha produk kalebet beus énergi sareng kendaraan logistik énggal. R&D mandiri taun ngamungkinkeun FOTON pikeun gaduh téknologi inti batré, motor sareng sistem kontrol éléktronik pikeun nyumponan sarat dina ngagancangkeun, naék, pelayaran sareng ngecas lilana.

ZERO EMISSION

ramah lingkungan

FOTON parantos nanem modal langkung RMB 23 milyar sareng ngawangun pabrik modéren kelas dunya sareng jalur produksi otomatis salami 4 taun dumasar kana konsép émisi émisi, henteu aya kontak sareng otomatis ngalangkungan téknologi impor otomatis, digital sareng calakan.

Tatangkalan modéren

Garis produksi otomatis