Pencét lebetkeun pikeun milarian atanapi ESC pikeun nutup
KENDARA PASSENGER

Konfigurasi produk

Transportasi normal

  • Tipe Suluh Diesel / Béngsin
  • Jenis nyetir 4 * 2
  • Émisi Euro IV / V
  • Kotak gir 5TM
  • Tirus 195R15C
  • Base kabayang 2570/3110
  • Mesin -4B1-70 KW / F2.8-96 / 110 KW
  • Korsi 12-19
   Sadaya Konfigurasi

FITUR

  • Jaba
  • Interior
  • Kakuatan
  • Kasalametan
  • Kinerja

EFISIENI SUPER

Diwariskeun tina warisan sareng dikhususkeun pikeun inovasi, LIHAT S manifés hawa kaanggunan dina unggal jéntré ngarancang. Ngudag kasampurnaan dina rohangan, kinerja, kaamanan sareng padamelana henteu pernah bérés.

Eunteung Kakuatan

RUANG KAJALANAN SELESA

HASIL DAYA SURGING

ISF2.8-Inti kakuatan anu kuat ti Cummins; 96KW-Kakuatan kuat; Kakuatan kuat-Salah sahiji mesin solar tugas kakuatan-per-liter lampu pangluhurna di dunya; Mesinna gaduh kaluaran torsi 280N.M anu 22,5% -60% langkung luhur tibatan produk anu sami; Kaluaran torsi maksimum dina 1400 r / mnt; Konsumsi 8,3L-Suluh per 100 km.

Mesin diesel ISF 2.8 nawiskeun rékayasa termal canggih, integrasi éléktronik, Sistem suluh Tekanan Tinggi Rel Umum sareng turbocharger wastegated, anu cocog pikeun aplikasi wahana komérsial ringan.

Kakuatan: 107 - 160 hp

TORQUE: 206 - 265 ft-pon

SERTIFIKASI: EURO 3

Dina-garis 4-silinder, 16-klep, SOHC, multiport EFI

Ngadopsi aci kasaimbangan ganda, tappet hidrolik, panangan rocker kalayan bantalan jarum, tutup bantalan utama anu terintegrasi sareng penempaan

téhnik crankshaft

Éta fitur kakuatan tinggi, konstruksi kompak, Geter low, low noise, low fuel fuel, low emission, jsb.

ZF 6AT Gearbox

Mechatronic (kontrol transmisi terpadu)

ASIS - strategi pergeseran adaptif

Babandingan kakuatan-ka-beurat tinggi (dumasar kana ciri set Lepelletier set)

SAFER

Kantong hawa

Kantong udara sisi supir / panumpang payun

Palu Kaamanan

Palu kaamanan ningkatkeun faktor kaamanan dina kaayaan darurat

Overhead Escape Window

Jandéla kabur overhead mastikeun kasalametan anjeun

Alat pemadam kebakaran standar

Alat pemadam kebakaran standar

Kantong hawa

Kantong udara sisi supir / panumpang payun

Palu Kaamanan

Palu kaamanan ningkatkeun faktor kaamanan dina kaayaan darurat

Overhead Escape Window

Jandéla kabur overhead mastikeun kasalametan anjeun

Alat pemadam kebakaran standar

Alat pemadam kebakaran standar

Dipercaya

Royal Saloon Royal Saloon mangrupikeun vérsi pikeun kulawarga sareng bisnis. Kalayan interior méwah, rohangan ageung sareng aplikasi anu dipercaya pikeun kanyamanan sareng kaamanan, éta tiasa ngurus saha waé anu jauh.

Versi Supporter Supporter nyumponan kabutuhan pikeun mindahkeun panumpang. Kalayan multi-perenah korsi, kapasitas 14-17 panumpang sayogi.

Vérsi Transor Transor dikembangkeun pikeun mindahkeun angkutan barang. Kapasitas angkutan barang maksimal tiasa ngahontal 2000 liter.

TAROS KAMI

*Widang nu dibutuhkeun